Lørdag, 6. oktober 2018 - af Liz Rørsig

Lykkehjuls-værten Mikkel Kryger: Held i kærlighed

Mikkel Kryger
Mikkel Kryger.
Foto: Martin Høien
Morgenværten Mikkel Kryger er i anledning af TV 2’s 30 års fødselsdag også vært i ”Lykkehjulet”. Selv har han ikke så stort et held i spil, men han har derimod held i kærlighed.

Mikkel Kryger er i sit es som vært i den nye version af ”Lykkehjulet”, som er stablet på benene i anledning af TV 2’s 30 års fødselsdag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lige fra barnsben har han været fan af programmet, som han gerne så i selskab med sin mormor og morfar. Det er derfor stort for TV-værten at være vært i det legendariske quizshow. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Jeg har en særlig ærefrygt, ydmyghed og respekt for, at jeg træder i fodsporene på Bengt Burg og Michael Meyerheim– værter, som jeg har set op til, og som seerne har minder og følelser omkring, fortæller Mikkel Kryger til BILLED-BLADET.

TV 2-værten synes i det hele taget, at det er sjovt at have spil som samlingspunkt, og han har tidligere optrådt som vært i underholdningsprogrammet ”Fuld plade” med bingospillet i centrum.

Mikkel har fundet den eneste ene

Dog har den populære ”Go’morgen Danmark”-vært ikke held i spil selv. Til gengæld er Mikkel Kryger ikke i tvivl om, at han har vundet i kærligheden ved mødet med Mill Mynthe, 30, som han giftede sig med sidste år. Parret er forældre til sønnen Max på to og et halvt år. 

- Jeg har fundet den eneste ene i Mill, og vi har det rigtigt dejligt. Jeg har fået en ro, som også er skøn, fortæller TV 2-værten. 

Læs hele interviewet med Mikkel Kryger i BILLED-BLADET nr. 40, der er på gaden den 4. oktober 2018.  

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden