6. okt. 2018
Af Liz Rørsig

Lykkehjuls-værten Mikkel Kryger: Held i kærlighed

Mikkel Kryger
Mikkel Kryger.
Foto: Martin Høien
Morgenværten Mikkel Kryger er i anledning af TV 2’s 30 års fødselsdag også vært i ”Lykkehjulet”. Selv har han ikke så stort et held i spil, men han har derimod held i kærlighed.

Mikkel Kryger er i sit es som vært i den nye version af ”Lykkehjulet”, som er stablet på benene i anledning af TV 2’s 30 års fødselsdag.

Lige fra barnsben har han været fan af programmet, som han gerne så i selskab med sin mormor og morfar. Det er derfor stort for TV-værten at være vært i det legendariske quizshow.

- Jeg har en særlig ærefrygt, ydmyghed og respekt for, at jeg træder i fodsporene på Bengt Burg og Michael Meyerheim– værter, som jeg har set op til, og som seerne har minder og følelser omkring, fortæller Mikkel Kryger til BILLED-BLADET.

TV 2-værten synes i det hele taget, at det er sjovt at have spil som samlingspunkt, og han har tidligere optrådt som vært i underholdningsprogrammet ”Fuld plade” med bingospillet i centrum.

Mikkel har fundet den eneste ene

Dog har den populære ”Go’morgen Danmark”-vært ikke held i spil selv. Til gengæld er Mikkel Kryger ikke i tvivl om, at han har vundet i kærligheden ved mødet med Mill Mynthe, 30, som han giftede sig med sidste år. Parret er forældre til sønnen Max på to og et halvt år.

- Jeg har fundet den eneste ene i Mill, og vi har det rigtigt dejligt. Jeg har fået en ro, som også er skøn, fortæller TV 2-værten.

Læs hele interviewet med Mikkel Kryger i BILLED-BLADET nr. 40, der er på gaden den 4. oktober 2018.

Læs mere om: