Torsdag, 9. marts 2023 — af Catja Klarskov

Maria fra Årgang 20 har ventet og håbet så længe: Hører I det samme som mig?

Louie og Maria Brask Mainz
Louie og Maria Brask Mainz
Foto: Hanne Juul
Maria Mainz fra “Årgang 20” har længe ventet, håbet og glædet sig til, at sønnen Louie ville sige sit første ord. Nu er det endelig sket.

Maria Mainz fra TV 2-dokumentaren “Årgang 20” har længe ventet, håbet og glædet sig til, at Louie ville sige sit første ord. Nu er det endelig sket, og skæbnen ville, at hun fangede det på video.

Da den seneste sæson af “Årgang 20” rullede over fjernsynsskærmen, var det et glædeligt gensyn med “Årgang 20”-familierne, der alle åbent, modigt og ærligt deler ud af livets glæder og op- og nedture.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I årets sæson er det dog særlig Maria og Daniel, som er forældre til lille Louie, der kæmper lidt ekstra. De får nemlig bekræftet deres mistanke om, at sønnen Louie har en autismediagnose.

3-årige Louie har infantil autisme, hvilket i programmet sætter både tanker og tårer i gang hos den lille nordsjællandske familie. En sådan diagnose følger nemlig Louie resten af livet og betyder samtidig, at han ikke altid vil følge sine jævnaldrende kammeraters udvikling.

Tv-moren har derfor – i længere tid end andre mødre – ventet, håbet og glædet sig til at høre sin søns første ord, og i går skete det endelig.

I det flotte solskinsvejr, med sin elskede Gurli Gris-bog i hånden, sagde Louie endelig sit første ord: Bog.

Maria selv turde næsten ikke tro, at det var sandt, og derfor spurgte hun sine mange Instagram-følgere, om de hørte det samme som hende. I kommentarsporet på den rørende video bliver hun dog i stor stil bakket op af følgere, der alle hører det samme som hende.

Du kan se og høre, da Louie sagde sit første ord i videoen nedenfor, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele. 

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden