3. aug. 2018
Af Juliane Olsen

Maria og Kristian fra Nybyggerne har startet eget firma

Maria og Kristian
Maria og Kristian
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Det blev ikke til en sejr i årets udgave af ”Nybyggerne”, men Maria og Kristian har i stedet oprettet deres eget firma Crafted by MK.

Skuffelsen var til at tage og føle på, da Maria og Kristian i starten af april måtte se sig slået af konkurrenterne Charlotte og Frederik i årets sæson af ”Nybyggerne”.

Men nu har de valgt at gå i en hel anden retning, for kæresteparret har nemlig oprettet deres eget firma med navnet "Crafted by MK".

- Det er fedt! Igennem ”Nybyggerne” fandt vi jo ud af, at vi var gode til at designe møbler og indrette, siger Maria til BILLED-BLADET.

Parret tackler bygge-udfordringer godt

Desuden havde Kristian en drøm om at blive selvstændig, så nu er han gået ned i tid fra sit ingeniørjob på Toms for at hellige sig det nye projekt.

Undervejs i programmet fandt de ud af, at de som par er gode til at tackle udfordringer, når det gælder byggeprojekter, og det har de nu besluttet at gøre til deres levevej.

- Al min ledige tid bliver brugt i firmaet, og alle weekender bruger vi på at arbejde med hjemmeside osv., siger Maria, der stadig er ansat hos Oticon.

Kristian vil købe en gård

Parret har lejet sig ind i et snedkerværksted, hvor der altså bliver fremstillet speciallavede møbler og tænkt i funktionel indretning.

Maria og Kristian bor stadig i deres andelslejlighed på Vesterbro, men især Kristian har en stor drøm om at flytte ud af byen og ind på en gård.

Maria vil gerne være med på den ide, men hun har til gengæld et ønske om, at gården skal ligge så tæt på København som muligt, så hun kan beholde sit job.

Læs mere om: