27. mar. 2018
Af Juliane Olsen

Nybyggerne: Kristian blev blød og rørt

Kristian og Maria
Kristian og Maria
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Finalen i Nybyggerne nærmer sig med hastige skridt, og i aftenens program vandt Maria og Kristian 20.000 kroner til deres byggebudget.

Spændingen stiger hjemme i Vesterbro-lejligheden hos ingeniørparret Maria og Kristian, for finalen i årets sæson af ”Nybyggerne” nærmer sig.

I aftenens afsnit vandt parret 20.000 kroner ekstra til deres regnskab, og dermed er de godt med, inden indretningen af stuen går løs.

- Det var rigtigt dejligt at få ros for håndværket - især i forhold til sengen. Det var vanvittigt fedt, at det faldt i god jord, siger Maria til BILLED-BLADET.

Seerne kan glæde sig til finalen

Parret havde også forsøgt at vurdere deres budget således, at der var en god pulje penge at gøre med til stuens indretning.

Og med de 20.000 kroner ekstra må den ambition siges at være gået i opfyldelse, så seerne kan glæde sig til at se, hvad parret finder på i finalen den 3. april.

At være med i ”Nybyggerne” har været en stor oplevelse for Maria og Kristian, og især Kristian blev meget rørt, da afslutningen på projektet nærmede sig.

Sommerfuglene flakser i maven

- Jyden blev pludselig meget blød. Han gik og smågræd hele dagen til sidst, siger Maria med et grin.

I weekenden blev der holdt åbent hus i ”Nybyggerne”-lejlighederne i Hedehusene, og de unge ingeniører kan godt mærke, at sommerfuglene melder sig i maven.

Da de vendte tilbage til den gule lejlighed efter fire måneder, føltes det virkelig som et hjem, så parret håber afgjort på at komme til at stå med nøglerne i sidste ende.

Læs mere om: