Tirsdag, 20. marts 2018 — af af Juliane Olsen og Niels Burgos

Maria og Kristian fra Nybyggerne: Vi vil sige ja til kærligheden

Kristian og Maria
Kristian og Maria
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Maria har dog ingen drøm om et stort prinsessebryllup
I ”Nybyggerne” har vi Maria og Kristian lært de to at kende som et dedikeret par, der virkelig formår at trylle deres helt egen stil frem ved hjælp af solidt holdarbejde. – Vi er gode til at løse problemer i hverdagen, og vi kender hinanden fra studiet, så vi kan også finde ud af at arbejde sammen under pres, siger Maria.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Med programmet er de samtidig blevet allemandseje, og parret har da lige skullet vænne sig til at prøve at være under pres med kamera på. – Det var en udfordring de første 14 dage at have dem i nakken hele tiden. Men vi kan se i programmet, at den måde, vi er over for hinanden på, vist er uden filter. Det er sådan, vi er til hverdag, siger Kristian. Men parret blev hjulpet godt på vej, blandt andre af værten Puk Elgård, som var god til at tage hånd om dem i svære situationer.
Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Puk Elgård er bare dejlig

– Puk er bare dejlig ... og dejligt skør. Når man ser folk på fjernsyn, forventer man, at de er på en bestemt måde, og det snyder overhovedet ikke med hende, siger Maria.
Hun og Kristian er endnu ikke gift, og som skilsmissebarn har Maria nok lidt en indbygget modstand mod ægteskabet, indrømmer hun, men Kristian har hevet hende i en anden retning. Så en dag giver de nok hinanden deres ja. – Vi vil gerne sige ja til kærligheden. Spørgsmålet bliver lige hvordan. Jeg har ingen drøm om et stort prinsessebryllup, siger Maria. Børn har også været på tale, og det er da helt klart en del af parrets plan, at der kommer småfolk til i fremtiden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden