Marianne Eihilt: Derfor vender jeg ikke tilbage til Vild med dans

Marianne Eihilt med kæresten Keld

Marianne Eihilt med kæresten Keld

Foto: Dan Mariegaard
Den tidligere professionelle danser i ”Vild med dans” Marianne Eihilt savner ikke at være med i den populære dansekonkurrence.

”Vild med dans”-stjernen Marianne Eihilt nyder tilværelsen med kæresten Keld og børnene Frederic, 4, og Emily på ni måneder.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

– Det er helt fantastisk at have fået børn, og det havde været en drøm gennem mange år. Jeg føler mig også som en moden mor, og jeg har roen til, at jeg kan sætte mig ned og lege med dem, når de kommer hjem fra børnehave. Jeg nyder det rigtig meget, lød det fra Marianne Eihilt til premieren på musicalen ”Flashdance”.

Har ikke tid

Med hensyn til et comeback i den populære dansekonkurrence på TV 2 sagde hun:

 – Jeg kan godt savne at stå i et træningslokale og lære nogle mennesker op og give dem den oplevelse, som man får i ”Vild med dans”. Det er ikke selve showet, for jeg synes, der er et meget stort pres i det og meget tid. Jeg har ikke den tid mere, efter jeg har fået børn.

Danser stadig

Til daglig danser Marianne Eihilt stadig meget, fordi hun har danseskolen ”Let’s Dance” i Aarhus sammen med dansepartneren gennem 28 år, Brian Eriksen.

– Jeg vil ikke lave ”Vild med dans” mere, men jeg kunne godt blive overbevist om at lave Knæk Cancer, hvis der lige var en jysk mand, der manglede en partner, understregede hun med et smil

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden