23. jan. 2021
Af Stine Ramlyng

Marianne Klüver fra Livet er fedt: Så ramt er hun i dag

Marianne Klüver fra "Livet er fedt".
Marianne Klüver fra "Livet er fedt".
Foto: TV 2
Livet har ikke været nemt for Marianne Klüver, som mange seere vil huske fra programmet "Livet er fedt". 20 år efter er den i dag 66-årige invalidepensionist ramt af adskillige sygdomme.

Det var et bevægende øjeblik, da Merethe, Marianne, Line og Allan genså hinanden på Ubberup højskole i TV 2-programmet ”Livet er fedt – 20 år efter” mandag aften.

Journalist og tv-tilrettelægger Ole Kolster var tilbage og møde de gamle deltagere for at se og høre, hvordan det er gået dem, siden vi seere slap dem for tyve år siden. For Marianne Klüver, som var programmets helt store humørbombe, har livet dog ikke været særlig nemt.

Marianne Klüvers mange sygdomme

Da seerne slap hende tilbage i 2001 vejede hun 93 kilo efter opholdet på Ubberup Højskole. I dag vejer hun omkring 160 kilo og døjer med en del sygdom.

– Jeg er opereret for en hjernetumor, jeg har fået en blodprop i mit ben, jeg har sukkersyge, jeg har en diskusprolaps, jeg har en blære, som kun vil det, som den vil. Mine ben svigter, og jeg har mange smerter i mine led og deslige, siger Marianne Klüver i programmet "Livet er fedt - 20 år efter".

https://imgix.billedbladet.dk/faelles_0.jpg
Ole Kolster, Line, Marianne, Merethe og Allan fra "Livet er fedt - 20 år efter"
Foto: TV 2

- Livet er gået i stykker for mig, betror hun ærligt Ole Kolster.

Læs mere om Marianne, Merethe og Line fra "Livet er fedt - 20 år efter" i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden netop nu.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb03-forsider.jpg

Læs mere om: