Tirsdag, 13. oktober 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Maryna fra Landmand søger kærlighed: Derfor viser jeg mine følelser

Maryna og Svend
Maryna og Svend
Foto: Anders Brohus/TV 2
Der er en god grund til, at Maryna fra "Landmand søger kærlighed" sørger for at holde Svend i hånden, når de er på tomandshånd.

I ”Landmand søger kærlighed” var Svend kun på speeddate med to kvinder, men både Camilla og Maryna kæmper fortsat om landmandens opmærksomhed.

De to kvinder er flyttet ind på gården, og særligt Maryna på 30, som oprindeligt kommer fra Ukraine, er god til at vise Svend, at hun er glad for ham.

– Jeg har svært ved at udtrykke mig på dansk, men jeg kunne vise mine følelser ved at holde ham i hånden eller kramme ham, forklarer hun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sprogligt udfordret

De sproglige udfordringer har gjort, at Maryna gennem programmet har været mere stille end Camilla, og det kom også til udtryk i programmet tirsdag aften, hvor to af Svends veninder var på besøg. 

– Det var svært, for de snakkede rigtig hurtigt, og jeg ved ikke, hvornår jeg skal spørge om noget, og hvad jeg skal spørge om. Jeg sad der bare.

Maryna har boet i Danmark i syv år og kom hertil som praktikant og begyndte at arbejde med grise. Hun arbejder stadig inden for landbruget, og hun er glad for at være i Danmark.

Svend er en god mand 

Hendes forældre bor fortsat i Ukraine, og hendes søskende bor i Tyskland, men Maryna drømmer om at stifte sin egen familie.

– Min største drøm er at få børn og en god mand. Derefter lære sproget og finde min plads i livet.  

Og netop Svend kunne ifølge Maryna være den mand, som hun længe har gået og ledt efter.

– Han er sød og stille og en rigtig god mand. Hvis der er noget, jeg ikke forstår, gentager han det. Han vil gerne fortælle og snakke, og han siger aldrig noget dårligt om andre. Han er altid glad, fortæller Maryna om landmanden. 

Om det bliver hende eller Camilla, som Svend ender med at invitere med på romantisk weekend, kan man se i ”Landmand søger kærlighed”.

GALLERI: Landmand søger kærlighed 2020

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden