Mathias Käki er arbejdsløs og lykkelig

Foto: Hanne Juul

Det er ikke altid en dans på roser at være skuespiller i Danmark. Mathias Käki Jørgensen. der gjorde en god figur i serien ”Norskov” og i TV 2-konkurrencen Vild med dans, er uden job i denne periode.

Søndag, 10. februar 2019 - af Ulrik Ulriksen
Skuespilleren Mathias Käki Jørgensen var et hit i TV 2-serien ”Norskov”, og han gjorde det bestemt også flot, da han sammen med Mille Funk deltog i TV 2-konkurrencen "Vild med dans". Efter "Vild med dans" holdt Mathias Käki fast i sin dansepartner Mille Funk, og i dag danner de to stadig et meget lykkeligt par helt privat. Mathias fortalte, da han var til Zulu Awards i K.B. Hallen, at han og Mille har det skønt sammen. Til gengæld savner han at arbejde som skuespiller.

 

Holder humøret højt

- Der sker ikke rigtig noget for tiden, fortalte Mathias, der dog har sit eget firma, hvor han laver reklamefilm for mindre virksomheder. - Det går jeg og bakser lidt med, lød det fra Käki, som holder humøret højt, selvom han er arbejdsløs skuespiller. 
Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Käki skal blive bedre

- Der er ikke så meget andet at gøre end at blive bedre, sagde Mathias Käki, der godt er klar over, at han ramte plet med sin rolle i ”Norskov”, hvor han spillede en rodløs ung mand med stort talent for ishockey. Rollen lå perfekt for ham, men den har måske  også låst ham lidt rent professionelt.
 

 

Livet med Mille er skønt

Livet med Mille Funk er dog skønt, og parret har god tid til hinanden.- Vi er flyttet sammen, og det er rigtig fedt. Det er aldrig nogensinde gået så godt, som det gør nu. Vi har meget tid til hinanden, for jeg er arbejdsløs, og Mille har sit almindelige job lige nu, kom det fra en smilende Mathias Käki, der virker som en mand, der tror på, at han nok snart skal få en rolle. Selv en mindre rolle eller en birolle vil Mathias ifølge ham selv være glad for.