9. nov. 2017
Af Juliane Olsen

Mattias Hundebøll skal være far igen

Mattias Hundebøll
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
TV-vært og tidligere ”Vild med dans”-deltager Mattias Hundebøll har afsløret, at han og hustruen Marie Hundebøll Plum skal være forældre igen.

Den 35-årige tidligere ”Vild med dans”-deltager Mattias Hundebøll har afsløret, at han og hustruen Marie Hundebøll Plum skal være forældre igen.

På det sociale medie Instagram har han lagt et billede ud, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, der viser ægteparret med en positiv graviditetstest.

- Sådan her så vi ud, da vi fandt ud af, at 2eren var på vej!! (på et offentligt toilet i Assens), skriver Mattias Hundebøll Plum.

Mattias Hundebøll far til to

I forvejen er ægteparret forældre til toårige Carl-Egon, der ifølge Mattias Hundebøll satser benhårdt på at blive verdens bedste storebror.

Ægteparret mødte hinanden tilbage i 2013, og den kække TV-vært faldt pladask for smukke Marie, da de begge deltog i en efterfest.

Mattias Hundebøll og Marie Hundebøll Plum blev efterfølgende gift ved et havebryllup i sommeren 2016, men planen er, at der skal følge et større bryllup senere.

Familieforøgelsen er ingen overraskelse

Det kan godt være, at bryllupsplanerne skal udskydes endnu en tak, for nu kommer der altså en lille ny til, der også skal have opmærksomhed.

Mattias Hundebøll har da heller aldrig lagt skjul på, at han elsker at være far, så familieforøgelsen kommer på ingen måder som en overraskelse.

TV-værten valgte da også at tage tre måneders barsel, da hans første søn kom til verden, og det bliver der altså snart mulighed for igen.

https://imgix.billedbladet.dk/22883633_10155184719852099_1419032978_o.jpg
Foto: Privat

Læs mere om: