Tirsdag, 7. september 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Maxine fra Landmand søger kærlighed: Det var mega grænseoverskridende

Maxine Sørensen
Maxine Sørensen
Foto: Martin Høien
For Maxine Sørensen fra "Landmand søger kærlighed" var det ikke nemt at skulle åbne sit hjem op for tre fyre.

Den nye sæson af ”Landmand søger kærlighed” er i fuld gang, og i tirsdagens afsnit var det blevet Maxines tur til at få besøg hjemme på gården.

Johnas, Silas og Kasper flyttede alle tre ind, og det var en stor mundfuld for den kvindelige landmand.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Svær snak

- Det var megagrænseoverskridende i starten. Fyrene er så søde og rare at være sammen med. De er rolige og ikke ubehagelige på nogen måde, men det er stadig grænseoverskridende at åbne sit hjem op. Man kan ikke bare trække sig tilbage, og man vil gerne være en god vært og have, at gæsterne har det godt, fortæller 26-årige Maxine om oplevelsen.

Kort tid efter de havde fået en rundvisning hjemme ved hende, åbnede hun op for en svær snak. Maxine kan nemlig godt være lidt indadvendt og have svært ved at åbne op, og det ville hun gerne fortælle dem.

- De tog det alle rigtig pænt og forstod det og accepterede, at sådan er jeg. Nogle af dem havde det også selv sådan. Vi snakkede også videre om det bag kameraet, og det var superroligt, fortæller Maxine, der havde været urolig for, hvordan fyrene ville reagere.

- Jeg var virkelig nervøs for at dele det, fordi jeg er en meget privat person. At åbne op for følelser er ikke noget, jeg gør til daglig.

Svært at bedømme fyrene

Udover at være nervøs for at dele noget personligt, var der også noget andet, Maxine skulle have for øje. For som tiden gik skulle fyrene sorteres fra, og det var ikke en nem opgave.  

- Jeg synes, det var rigtig svært at bedømme, fordi de havde alle så gode kvaliteter hver især. Det var rigtig svært at finde ud af, hvem der skulle hjem. Selvom vi brugte tid sammen, var det hele meget nyt, og på så kort tid er det svært at finde ud af, om man passer sammen. Man kan blive i tvivl, om man tager det rigtige valg. Der kører så mange tanker rundt i hovedet, siger Maxine og fortsætter:

- Da de flyttede ind, var vi sammen 24 timer i døgnet, men man skal give dem alle lige meget opmærksomhed og lære dem alle at kende. Man har brug for tid til sig selv og til lige at vende det hele. Hvor er min mavefornemmelse bedst? Det var svært.

Om det bliver Johnas, Kasper eller Silas, som Maxine ender med at invitere med på romantisk weekend, kan man følge hver tirsdag i ”Landmand søger kærlighed”.

GALLERI: Landmand søger kærlighed 2021 (Foto: TV 2)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden