Fredag, 24. september 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Melvin Kakooza går sammen med fodboldfruer i særligt tv-show

Melvin Kakooza
Melvin Kakooza
Foto: Lasse Lagoni
Fodboldfonden, Røde Kors og TV 2 er gået sammen om et nyt, stort indsamlingsshow, og Melvin Kakooza skal være vært på programmet, der for første gang bliver sendt på tv.

Hele Danmark blev ramt af fodboldfeber denne sommer, hvor herrelandsholdet imponerede gang på gang under EM.

En af holdets trofaste støtter gennem mange år er Melvin Kakooza, og han har også en afgørende rolle, når Fodboldfonden til november sammen med TV 2 og Røde Kors afvikler et stort indsamlingsshow.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Støtter udsatte børn

Fodboldfonden blev stiftet i 2017 og bag den står hustruerne til nogle af Danmarks store landsholdsprofiler i fodbold, Stine Schmeichel, Michelle Delaney og Sabrina Kvist Jensen, der er gift med henholdsvis Kasper Schmeichel, Thomas Delaney og Christian Eriksen, samt Louise Janniche. 

Fodboldfonden arbejder for, at alle børn skal have ret til en tryg barndom og opvækst præget af kærlighed, tillid og fællesskab, og fonden har de seneste år gennemført flere velgørenhedsgallaer, hvorfra overskuddet er gået til socialt udsatte børn i Danmark.

Men i år bliver det noget anderledes, og Melvin Kakooza er vært for showet.

Store fodboldprofiler er med 

Danskerne får mulighed for at give en hjælpende hånd til børn i udsatte positioner, når indsamlingsshowet ”Alle vores børn” for første gang bliver sendt på tv.

Foruden Melvin Kakooza vil nogle af Danmarks helt store fodboldprofiler også være med i studiet.

Stine Schmeichel, Sabrina Kvist Jensen, Michelle Delaney og Louise Janniche.  
Foto: Ulrik Bentzen/TV 2

- Som sportsmænd har vi en unik position, hvor vi ofte er talerør ud til rigtigt mange mennesker. Det er noget, som i min verden forpligter, og hvis jeg kan bruge mit arbejde som professionel fodboldspiller til at hjælpe nogle mennesker, der har det svært, er det en stor ære. Fodboldfonden gør en kæmpestor og helt reel forskel for mange, der har det svært, så det varmer mit hjerte at kunne støtte op om dette sympatiske initiativ fra TV 2, Røde Kors og Fodboldfonden, siger Kasper Schmeichel, fodboldspiller og ambassadør for Fodboldfonden, til TV 2.  

Indsamlingsshowet ”Alle vores børn” bliver sendt på TV 2 søndag den 28. november.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden