Mandag, 6. december 2021 — af Karina Didriksen

Melvin Kakooza scorer værtstjansen på stort TV 2-show

Melvin Kakooza
Melvin Kakooza
Foto: Søren Jul Lamberth
Komikeren og tv-værten Melvin Kakooza skal stå i spidsen for det store TV 2-show ”De største øjeblikke 2021” sammen med to andre garvede værter.

Melvin Kakooza er på kort tid blevet et af de mest populære ansigter på TV 2, og nu har han landet en værtstjans på et af kanalens største shows.

30-årige Melvin Kakooza skal nemlig stå i spidsen for TV 2’s årlige show ”De største øjeblikke”, hvor der bliver set tilbage på de største, sjoveste og mest rørende øjeblikke fra året, der gik.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Komikeren skal dog ikke styre showet helt alene. Han bliver en del af en værtstrio, som også består af Cecilie Beck og Mikkel Beha Erichsen.

En festlig aften

Cecilie Beck og Mikkel Beha Erichsen har begge haft værtstjansen på ”De største øjeblikke” flere gange, mens Melvin Kakooza får sin debut.

Showet bliver optaget i Operaen i København onsdag den 15. december, og du har nu mulighed for at være med som publikum på en forrygende aften. Det skriver TV 2.

Køb din billet her og få en festlig aften i Operaen, hvor der er musikalske indslag fra blandt andre drew Sycamore, MØ, Andreas Odbjerg og The Minds of 99.

”De største øjeblikke 2021” sendes på TV 2 torsdag den 30. december.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden