Lørdag, 24. oktober 2020 - af Helle Skram de Fries

Merete Mærkedahl i Vild med dans kort efter morens død

Merete Mærkedahl
Merete Mærkedahl
Foto: Hanne Juul
"Badehotellet"-stjernen Merete Mærkedahl havde en svær, men vigtig aften i Vild med dans – Knæk Cancer.
Der var tårer i øjnene både hos Merete Mærkedahl og dansepartneren Thomas Evers Poulsen, da BILLED-BLADET talte med dem efter ”Vild med dans – Knæk Cancer”-showet 23. oktober.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  Deres ønskedans var dedikeret til 38-årige Merete Mærkedahls far, der var i studiet sammen med Meretes 35-årige bror Klaus.  

Misted mor for få måneder siden

For få måneder siden mistede Merete og Klaus deres mor til cancer. - Og min far var der bare for hende hele vejen.    

Vigtigt at stå sammen

- Det har været en svær aften, men jeg var også glad for at få mulighed for at formidle, hvor vigtigt det er at stå sammen. - Jeg ville gerne bruge min personlige historie til at løfte det budskab op. - Jeg er vokset op i en familie, hvor vi altid er der for hinanden.   

Far holdt sit løfte

- Der er desværre mange skilsmisser i forbindelse med svær sygdom. Fordi folk ikke magter at rumme det.  - Derfor synes jeg også, de er smukt, at min far til det sidste holdt det løfte, han og min mor i sin tid gav hinanden.  Merete Mærkedahl holder en pause, samler sig sammen og fortsætter. - Vi er der naturligvis også for min far. Både min bror og jeg. Ligesom han er der for os – og vi alle sammen er der for hinanden.   

En vigtig aften

- Og det har været en vigtig aften, hvor vi har fået sat fokus på cancer og på, at vi skal være der for hinanden – også når det er svært. Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen fik af dommerne samlet 31 point for deres dans og landede i på en 5. plads i feltet på 10 par.   
 
Foto: Hanne Juul
 
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden