Fredag, 26. november 2021 — af Karina Didriksen

Merete Mærkedahl om Vild med dans-finalen: Det bliver en vanvittig aften

Merete Mærkedahl.
Merete Mærkedahl.
Foto: Hanne Juul
Sidste års ”Vild med dans”-vinder, Merete Mærkedahl, glæder sig til at overrække pokalen til dette års vinderpar.

Det er snart et år siden, at Merete Mærkedahl vandt ”Vild med dans” med Thomas Evers Poulsen, og fredag aften skal hun overrække et vindertrofæ til det par, som løber med vindertitlen i 2021.

- Det er jo heldigvis et nyt trofæ. Der er mange, som tror, at jeg skal overrække mit eget trofæ. Men det står stadigvæk derhjemme, og det bliver det ved med, lød det med et smil fra Merete Mærkedahl, da BILLED-BLADET mødte hende på rød løber.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En vild aften

Den 39-årige ”Badehotellet”-stjerne har været med til generalprøven tidligere på dagen, da hun skulle øve præmieoverrækkelsen, og hun er ikke meget for at komme med et bud på en vinder.

- Jeg har selvfølgelig en favorit, men jeg har jo set alle deres danse og freestyles i generalprøven, så jeg har ikke sagt noget til nogen af dem, fortalte skuespilleren og fortsatte:

- Jeg kan sige, at det bliver en fuldstændig vanvittig aften, og det bliver en meget tæt aften. Jeg synes, at alle tre er ekstremt dygtige. Det bliver tre meget forskellige freestyles, så folk kan godt glæde sig.

- Jeg synes ikke, det er fuldstændig skåret i granit, hvem som vinder, sagde Merete Mærkedahl.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden