Tirsdag, 12. januar 2021 - af Stine Ramlyng

Merethe fra Livet er fedt: Et mirakel jeg er her endnu

Merethe Kasten fra "Livet er fedt"
Merethe Kasten fra "Livet er fedt"
Foto: TV 2 og Ulla Aue
Hun blev hurtigt danskernes darling, da hun og de andre modige deltagere i "Livet er fedt" lod hele Danmark følge med i kampen om at tabe de mange overflødige kilo.

Merethe Kasten vejede omkring 150 kilo og gav udtryk for, at hun var bange for sit helbred og at dø fra sine børn, da hun for tyve år siden tjekkede ind på Ubberup Højskole. 

Siden kom hele Danmark på fornavn med Merethe Kasten i dokumentaren "Livet er fedt", som blev set af over en million seere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Merethe Kasten er kronisk smertepatient

Heldigvis lever Merethe Kasten i dag i bedste velgående, men det har ikke været uden omkostninger for den 49-årige kvinde. Hun lever i dag et stille og tilbagetrukket liv som førtidspensionist og kronisk smertepatient men også et liv med masser af kærlighed, fortalte hun mandag i Go'aften Live.

- Det er jo et mirakel, at jeg sidder her, synes jeg selv. Overvægten har en stor pris for os alle sammen, men jeg traf jo nogle beslutninger senere hen efter programmet "Livet er fedt", og jeg er bare glad for at være her, fortalte Merethe Kasten ærligt til vært Natasja Crone.

Du kan følge Merethe og de andre deltagere i andet afsnit af "Livet er fedt - 20 år efter" på TV 2 mandag den 18. januar eller på TV 2 Play.

Merethe Kasten i 2001.
Foto: Ulla Aue
 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden