18. sep. 2013
Af af Liz Rørsig

Mette Blomsterberg og Michael er glade for hinanden

mette blomsterberg, michael olesen, Vild med dans 2013
Til at forsøde den hårde dansetræning har Mette ofte kager med til Michael, som har en sød tand. ? Jeg er en hyggetrold og kan godt lide at gøre andre glade, siger Mette Blomsterberg.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Mette Blomsterberg og Michael Olesen er det perfekte match i ”Vild med dans”.

- I år har TV 2 bare lavet et godt match med os to. Vi er begge hårdtarbejdende, går ned i detaljerne og så har vi humor, siger Michael Olesen om sin ”Vild med dans”-partner Mette Blomsterberg.

- Mette vil meget gerne lære at danse, og hun er så glad, positiv og spontan, fortsætter Michael. Og Mette tilføjer:

- Det er fedt og en fest. På et tidspunkt rækker evnerne måske ikke, men det er i hvert fald ikke lysten, der kommer til at spænde ben for mig. Det her er et eventyr.

Mette er vant til at have en lang arbejdsdag som konditor i Blomsterbergs i København, og tiden til træningen får hun også passet ind.

- Jeg kan give de fleste baghjul, når jeg bager kager en hel dag. Nu er jeg måske en lille smule mere træt, når jeg kommer hjem. Men når jeg træder ind af døren hos familien med glade børn, så fylder det mig op igen. Forleden hørte jeg min datter Laura sige til sin veninde. - Du skal lige se min mor danse på video. Hun er faktisk rigtig god til. Da blev jeg stolt!

Læs mere om: