Tirsdag, 21. februar 2023 — af Catja Klarskov

Mette og Christian fra Bolighaj finder hjem: Gammel kærlighed ruster aldrig

Mette Ager Selvig og Christian Weihrauch 
Mette Ager Selvig og Christian Weihrauch 
Foto: Loudpeople / TV 2
Mette og Christian fra “Bolighaj finder hjem” fandt kærligheden igen efter syv år hver for sig.

I aftenens afsnit af “Bolighaj finder hjem” hjælper Anders Beier parret Mette Ager Selvig og Christian Weihrauch med at opfylde deres ønske om en etplansvilla i Greve.

Mette og Christian har kendt hinanden siden 10. klasse og bor ved programmets start til leje i et rækkehus sammen med deres to børn, 12-årige Vanilla og Theo på 10 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men selv om parret både er ungdomskærester og forældre sammen, så boede de i en lang årrække hver for sig, det fortæller de i aftenens afsnit af TV 2-programmet “Bolighaj finder hjem”.

– Vi har boet sammen, fået børn sammen og så flyttede vi væk fra hinanden i syv år. Da vi flyttede sammen igen, der besluttede vi, at vi skulle have noget større. Noget der matchede børnenes behov, fortæller Mette i TV 2-programmet.

Forældrene genfandt kærligheden efter flere år hver for sig, og da de for halvandet år siden atter flyttede familien under ét tag, begyndte drømmen om et hjem, der matchede børnenes behov bedre, hurtigt at spire.

Familiens to yngste medlemmer, Vanilla og Theo, har nemlig begge børnegigt, og derfor ville de gerne hurtigst muligt skifte lejeboligens besværlige trappe ud med en villa i ét plan.

Drømmen blev dog besværliggjort af et galoperende boligmarked og stigende salgspriser i Greve, hvor familien har deres dagligdag og derfor ville blive boede.

Et vilkår der tvang parret til at tænke alternativt, og til det fik de hjælp af bolighajen Anders Beier.

Bolighajen, som privat er gift med tv-vært Lene Beier, hjælper i programmet desperate danskere, på udkig efter bolig, med at se potentialet i de huse, andre går en stor bue udenom.

I TV 2 Fri-programmet fandt Anders Beier da også et gammelt gasbeton-hus, som parret kunne totalrenovere indenfor deres budget, og det fik Mette og Christian til at sætte deres kruseduller på en købskontrakt.

Du kan se programmet "Bolighaj finder hjem" på TV 2 Play eller på TV 2 Fri hver tirsdag klokken 20:40. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden