15. mar. 2018
Af af Luise Marie Bekker

Michael Olesen havde travlt: Jeg glemte at nyde det

Michael Olesen
Michael Olesen
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Vinderen af "Vild med dans" er nu tilbage i sit civile job som ingeniør - og har lært at leve meget mere i nu'et.
Michael Olesen, 35, er, efter 10 måneders orlov fra sit arbejde som ingeniør hos MT Højgaard, vendt tilbage til jobbet. – Det er dejligt at være tilbage, men jeg skal lige ind i rutinen. Håndværkerne står jo på byggepladsen klokken syv, og jeg har under orloven været vant til at stå op klokken ni, ler Michael, der har en mastergrad i byggeledelse.

Helliget sig dansen

Under orloven har han helliget sig dansen med masser af danseevents og ikke mindst deltagelsen i ”Vild med dans”, og det betalte sig, da han sidste år vandt sammen med skuespiller Sofie Lassen-Kahlke. Men danseren ved, at det i længden ikke kan gå med et fuldtidsarbejde som ingeniør og et fuldtidsarbejde som danser oveni.

Glemte at nyde det

– Sådan har jeg jo haft det i 12-15 år. Og jeg har altid haft mange jern i ilden og travlt med at planlægge det næste og at skulle videre og at gøre alle andre glade. Jeg har glemt mig selv lidt i det, og selv om jeg har haft det rigtig godt på både job og med dans, så har jeg glemt at nyde det, fortæller han. I halvandet år har Michael arbejdet på at slippe kontrollen og føle efter, hvad der gør ham glad. Bruge mavefornemmelsen i stedet for at være så meget i hovedet på sig selv. Og den proces har hjulpet. – Jeg nyder de ting, jeg laver, meget mere nu. Både hvad angår ”Vild med dans” og mit job. Jeg er meget mere til stede i nuet. Min kæreste (Joan Divine, red.) har støttet mig igennem det og har lært mig en masse om at mærke efter. For lige fra starten af vores forhold har hun været i nuet, fortæller Michael, der sidste år afslørede, at han var tæt på at droppe ”Vild med dans”. Læs hele interviewet med Michael Olesen i denne uges BILLED-BLADET.

Læs mere om: