15. jul. 2016
Af Juliane Olsen

Michèle Bellaiche: Datteren i god behold efter terrorangreb

Michéle Bellaiche.
Michéle Bellaiche.
Arkivfoto: Jeppe M. Jensen
TV-værten Michèle Bellaiche er netop vendt hjem fra ferie i Sydfrankrig, og det er med gru, at hun har modtaget nyheden om terrorangrebet i Nice.

Som datter af en fransk far har Michèle Bellaiche en særlig tilknytning til Nice og Sydfrankrig, hvor hun har en lejlighed.

Fredag morgen er hun netop vendt hjem fra sommerferie i det område, og nyheden om torsdag aftens terrorangreb i Nice har påvirket hende meget.

Her blev en lastbil med en terrorist bag rattet kørt ind i en menneskemængde ved strandpromenaden i byen.

LÆS MERE: Michèle Bellaiche mindes kræftsyg veninde

Sydfrankrig er hellested

- Jeg har været i Nice i en stor del af min barndom, og Sydfrankrig har altid været mit hellested, siger Michèle Bellaiche til BILLED-BLADET.

Hendes 14-årige datter Josephine var sammen med Michèle Bellaiches forældre ude at se fyrværkeri på Bastilledagen, men det var heldigvis 200 kilometer fra det sted, hvor angrebet skete.

Josephine er ifølge TV-værten i god behold og lander fredag i København, men det bliver med et andet syn på de franske feriesteder, de har dyrket i familien.

Angreb er svære at forudsige

- Vi har hvert år set fyrværkeriet på Bastilledagen, og man kan jo næsten ikke forudse længere, hvor terror kan ramme, siger Michèle Bellaiche.

Den franske hovedstad Paris var ligeledes udsat for et terrorangreb i november 2015, hvor i alt 130 mennesker blev dræbt.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: