Søndag, 12. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Michèle Bellaiche har dækket Oscar-showet mange gange, men i år er det anderledes

Abdel Aziz Mahmoud og Michèle Bellaiche 
Abdel Aziz Mahmoud og Michèle Bellaiche 
Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Michèle Bellaiche har dækket det stjernespækkede og glamourfyldte Oscarshow masser af gange, men i år bliver det en anden oplevelse, end det plejer at være.

Natten til mandag bliver de eftertragtede Oscar-statuetter uddelt i Hollywood, og hele natten kan man følge showet på TV 2. Det er Michèle Bellaiche og Abdel Aziz Mahmoud, der er værter på den festlige aften, hvor årets bedste film skal hyldes.

Michèle Bellaiche har været vært på showet mange gange tidligere, men i år bliver det lidt anderledes, end det plejer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 50-årige tv-vært er nemlig netop hjemvendt fra en 16 dage lang ferie på Cuba med sin datter, og det har sat tingene i perspektiv.

- Det var en kæmpe oplevelse. Ikke bare sol og strand, men virkelig kulturelt. Det var stort at møde cubanerne og systemet. Jeg kommer hjem som et helt nyt menneske og et mere taknemmeligt menneske, fordi vi har et system, der virker, og alt er så nemt, fortæller Michèle Bellaiche. 

- Det er en vild kontrast, når man har været i sådan et land, hvor mange ikke har særligt meget, og så skal jeg som det første, når jeg kommer hjem, hen at få ordnet negle, og at få dem lakeret koster det samme som en månedsløn for en cubaner. Der er et eller andet vildt ved det, og man sætter nu endnu mere pris på det, man har herhjemme, lyder det videre fra tv-værten, der lige i tiden op til Oscar-aftenen har haft travlt med at se nogle af de mange nominerede film.

I TV 2’s studie får de to værter selskab af filmeksperterne Ask Hasselbach, Sarah Iben Almbjerg og Molly Blixt Egelind. Når stjernerne begynder at ankomme på den røde løber, vil modeeksperterne Julia Lahme, Uffe Buchard og Emili Sindlev kommentere på de flotte kjoler, styling og glamour.

Showet kan følges på TV 2 fra klokken 22.50 og helt frem til tidligt mandag morgen, hvor de sidste priser bliver uddelt. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden