7. aug. 2021
Af af

Michèle Bellaiche nyder sidste tid med datteren: Det skal hun nu

Michèle Bellaiche
Michèle Bellaiche med datteren Josephine
Foto: Hanne Juul
Go' Aften LIVE-værten Michèle Bellaiche nød sin datters selskab til premieren på "Pagten", inden hun rejser videre for at studere.

Den røde løber var spækket med store, danske stjerner, da der var til gallapremiere på ”Pagten” i Imperial-biografen i København, heriblandt Go'Aften LIVE-værten Michèle Bellaiche og hendes 19-årige datter.

De to er ganske tætte og nød derfor også aftenen sammen.

Fra Paris til Odense

– Min datter er næsten lige kommet hjem fra Paris, og nu rejser hun videre til Odense for at studere medievidenskab. Så det er hyggeligt med en biograftur, fortalte Michèle Bellaiche på den røde løber.

Michèle Bellaiche
Foto: Hanne Juul

Der er ikke mere end nogle måneder siden at den 19-årige studerende sendte en kærlig besked til sin mor på direkte tv i anledning af Mors dag. Og det slog fuldstændig benene væk under Michèle Bellaiche, der fik meget våde øjne af den kærlige besked.

"Du er grunden til, at jeg også er her nede i Paris. Og jeg vil bare sige tusind tak for dig. Og tusind tak for at have været sådan en dejlig mor i mit liv. Jeg ved slet ikke, hvordan jeg havde været uden dig, og det har jeg heller ikke lyst til at tænke på. Jeg savner dig hver dag, og jeg glæder mig til at ses, når vi kommer hjem. Og så vil jeg bare sige: Jeg elsker dig virkelig, virkelig, virkelig højt", sagde Josephine blandt andet i den kærlige videohilsen fra Paris.

Nu må mor og datter altså undvære hinanden igen, når Josephine drager mod Odense for at studere. Men denne gang er afstanden mellem mor og datter altså noget kortere.

Se alle de andre kendte, der var til premiere på "Pagten", i galleriet herunder og læs den store reportage fra filmpremieren i næste uges BILLED-BLADET.

GALLERI: Premiere på Pagten (Foto: Hanne Juul/Aller Medier)

Læs mere om: