Lørdag, 23. oktober 2021 — af Karina Didriksen

Micki Cheng og Jenna Bagge: Derfor er vi skuffede over dommerne

Jenna Bagge og Micki Cheng.
Jenna Bagge og Micki Cheng.
Foto: Hanne Juul
”Vild med dans”-parret Micki Cheng og Jenna Bagge er kede af, at de fik lave karakterer fra dommerne for deres moderne dans.

Micki Cheng og Jenna Bagge havde glædet sig til at vise deres moderne dans for dommerne i program 7 af ”Vild med dans”, men desværre endte de med en bundplacering.

Parret fik kun en samlet dommerkarakter på 23 og blev reddet af seernes stemmer.

- Det er en følelsesmæssig rutsjebanetur. Vi havde danset vores dans, præcis som vi ville, og vi havde en rigtig god følelse bagefter. At dommerne så ikke var enige, er jo en smagssag, for sådan er det, når man danser moderne, sagde Micki Cheng til BILLED-BLADET efter showet og tilføjede:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Men vi var da skuffede over de karakterer, vi fik. Så nu er vi bare glade for, at seerne har reddet os.

En sårbar dans

33-årige Jenna Bagge var også skuffet over, at dansen ikke helt faldt i dommernes smag.

- Micki har vist mig den tillid at fortælle en lidt sårbar historie om sig selv, og jeg føler også, at dansen er lidt sårbar for mig, fordi vi er kommet så tæt på hinanden, og jeg vil gerne passe på Micki, sagde danseren og tilføjede:

- Så jeg synes, det var lidt hårdt, at dansen fik så lave karakterer fra dommerne. Men jeg er glad for, at Micki fik en masse kærlighed fra dem hjemme i stuerne, som måske godt kunne forstå historien og det, han har været igennem.

Foto: Kaspar Wenstrup

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden