9. okt. 2018
Af af Lisbeth Grube

Micki fra Den store bagedyst: Jeg skal giftes

Micki Cheng, Michael Nielsen
Micki Cheng, Michael Nielsen
Foto: Lars Horn
Han og Michael har været kærester i 10 år. Nu får de papir på kærligheden.

Micki Cheng, 29, bagte sig til succes i ”Den store bagedyst” for tre år siden, og nu får han ring på sin store kærlighed, som han har bagt på i 10 år. Han og kæresten Michael Nielsen, 32, gifter sig på deres 10-årsdag den 10. oktober, røber Micki på Instagram.

Michael har friet

– Det føles fantastisk. Mi­chael var min første rigtige kæreste og omvendt, og vi har altid joket med, at hvis vi kunne være sammen i 10 år, skulle vi giftes. Og nu har Michael friet, fortæller en lykkelig Micki til BILLED-BLADET.

– For en måneds tid si­den var vi ude at spise med en veninde, og på vej hjem havde vi en god samtale i bi­len, hvor Michael pludselig spurgte: ”Skat, vil du gifte dig med mig?”

En lille ceremoni

Micki gav sit ja, og onsdag den 10. oktober bliver parret viet ved en intim ceremoni for de nærmeste, og så følger en bryllupsfest til sommer.

– Michael er ikke så god til at huske datoer, men den 10.10.18 kan han huske. Vi får en giftefoged ud og bli­ver gift i en mølle, der ligger i Grenaa. Et lille, hyggeligt sted, hvor vi får et glas cham­pagne og en kage, jeg glæder mig til at lave, siger Micki om bryllupskagen, der efter planen bliver med mazarin­bund, kompot og hvid cho­kolademousse. Efterfølgende står den på tarteletter hjem­me hos Michaels forældre.

– Det bliver vores dag. Jeg kan slet ikke forstå, at jeg nu skal være mand til nogen, men Michael er det helt rig­tige match, siger Micki, som netop har haft sæsonpremiere på ”Ultras sorte kageshow”.

Læs mere om: