7. apr. 2020
Af Helle Skram de Fries

Mie Martha Moltke sammen med eksmanden i 14 dage

Mie Martha Moltke.
Mie Martha Moltke.
Foto: Hanne Juul
"Vild med dans"-stjernen har i coronakrisen været i sommerhus med søn og eksmand.
Der sker mange anderledes ting under coranakrisen, hvor vi både skal stå sammen og holde afstand.
”Vild med dans”-stjernen, 38-årige Mie Martha Moltke, kan stadig praktisere noget af sin forretning fra dansestudiet Soulhouse online. Hun har samtidig skulle sørge for undervisning af sin otteårige søn Mio, som hun har sammen med eksmanden Lai Yde. Fotoet herunder er fra 2014.
https://imgix.billedbladet.dk/20170830_w5a0585aaa.jpg
Foto: Birger Storm

Sammen med begge forældre

- Jeg har jo klart fået mere tid med Mio, og så har vi faktisk været 14 i sommerhus alle tre, Mio, Lai og jeg. På Præstø hvor Lai har hus, fortæller Mie Martha Moltke til BILLED-BLADET. - Det er første gang siden Lai og jeg blev skilt, at Mio har haft begge sine forældre hos sig i 14 dage. Det var overraskende nemt, tilføjer Mie Martha Moltke.
Mie Martha Moltke og Lai Yde mødtes i 2007, da de dannede par i "Vild med dans". Parret var gift fra 2011 til 2015, og fik sammen sønnen Mio i december 2011.
https://imgix.billedbladet.dk/bb-28114aaa.jpg
Foto: Hanne Juul

Underviser med Michael Olesen

Under krisen har dansestjernen kunne gennemføre nogle undervisningssessioner online – blandt andet sammen med ”Vild med dans”- kollegaen Michael Olesen. - Jeg har også nogle lukkede grupper for medlemmer af Soulhouse, og laver desuden noget i Femiflow-universet, der er åbent for alle.
https://imgix.billedbladet.dk/20200218_hjp6513aaa.jpg
Foto: Hanne Juul

Alvorlig situation

- Det giver da lidt indtægter, men jeg har også en masse aflyste ting og et firma, der er lukket ned. Mie Martha Moltke synes naturligvis situationen er alvorlig.

Huske det vi lærer

- Jeg glæder mig, til verden lukker op igen. Jeg håber så også, at vi til den tid husker det, vi lærer lige nu om næstekærlighed, hjælpsomhed og om at stå sammen.

Læs mere om: