20. dec. 2017
Af Helle Skram de Fries

Mie Moltke fejrer sønnen med eksmanden: Det betyder noget, at vi er der begge to

Mie Martha Moltke
Mie Martha Moltke
Foto: Birger Storm
Mie Martha Moltke og Lai Yde fejrede sammen sønnen Mios seks års fødselsdag.

”Vild med dans”-stjernen Mie Martha Moltke og eksmanden Lai Yde har, siden de blev skilt i november 2015, haft fokus på deres søn Mios trivel.

- Der er selvfølgelig en grund til, at man bliver skilt, men vi har fra starten haft fokus på Mio. Hans fødselsdag er vigtig, og det betyder noget, at vi er der begge to – og at vi kan være der på en ”ren” måde. Og det kan vi, fortæller Mie Moltke til BILLED-BLADET.

Mie Moltke fejrede sønnike

Så da Mio mandag 18. december fyldte seks år var mor og far sammen om at fejre ham.

- Om søndagen havde vi familien til fødselsdag hos mig, og mandag var drengegruppen til fødselsdag hjemme hos Lai, hvor vi også begge to var med.

Mio fik en fin kagemand. BILLED-BLADET har fået lov til at vise det fine foto, hvor Mio puster lys ud.

Taknemmelig over samarbejde

- Mio havde en fest. Han sagde bagefter, at det var den bedste fødselsdag, han nogensinde havde haft, fortæller Mie Moltke, der er glad og taknemmelig over, at hun og Lai Yde får det til at fungere omkring deres fælles barn.

- Det er ikke bare nemt. Det kræver, at man arbejder med sig selv og sine følelser. Dem kan man jo ikke negligere. Jeg elsker ikke alt ved Lai – og omvendt - men vi har respekt og kærlighed for hinanden. Og så har vi en fælles kærlighed til vores søn, som altid vil forbinde os.

Mie Martha Moltke hyggede sig også til fødselsdagen og glædede sig over, at sønnen havde en dejlig dag. BILLED-BLADET har fået lov til at vise et privat billede fra fødselsdagen med de glade forældre.

Alle bakker op

Mie Martha Moltke er også taknemmelig for, at den nærmeste familie bakker op.

- Jeg blev oprigtigt glad, da min mor havde en lille trøje med, som hun har strikket til Lais søn Noah, som jo er Mios lillebror, fortæller Mie Martha Moltke.

Lai Yde danner i dag par med Marleke, som han har sønnen Noah på knap et år sammen med.

Læs mere om: