Onsdag, 20. december 2017 - af Helle Skram de Fries

Mie Moltke fejrer sønnen med eksmanden: Det betyder noget, at vi er der begge to

Mie Martha Moltke

Mie Martha Moltke

Foto: Birger Storm
Mie Martha Moltke og Lai Yde fejrede sammen sønnen Mios seks års fødselsdag.

”Vild med dans”-stjernen Mie Martha Moltke og eksmanden Lai Yde har, siden de blev skilt i november 2015, haft fokus på deres søn Mios trivel.

- Der er selvfølgelig en grund til, at man bliver skilt, men vi har fra starten haft fokus på Mio. Hans fødselsdag er vigtig, og det betyder noget, at vi er der begge to – og at vi kan være der på en ”ren” måde. Og det kan vi, fortæller Mie Moltke til BILLED-BLADET.

Mie Moltke fejrede sønnike

Så da Mio mandag 18. december fyldte seks år var mor og far sammen om at fejre ham.

- Om søndagen havde vi familien til fødselsdag hos mig, og mandag var drengegruppen til fødselsdag hjemme hos Lai, hvor vi også begge to var med.

Mio fik en fin kagemand. BILLED-BLADET har fået lov til at vise det fine foto, hvor Mio puster lys ud. 

Taknemmelig over samarbejde

- Mio havde en fest. Han sagde bagefter, at det var den bedste fødselsdag, han nogensinde havde haft, fortæller Mie Moltke, der er glad og taknemmelig over, at hun og Lai Yde får det til at fungere omkring deres fælles barn.

- Det er ikke bare nemt. Det kræver, at man arbejder med sig selv og sine følelser. Dem kan man jo ikke negligere. Jeg elsker ikke alt ved Lai – og omvendt - men vi har respekt og kærlighed for hinanden. Og så har vi en fælles kærlighed til vores søn, som altid vil forbinde os.

Mie Martha Moltke hyggede sig også til fødselsdagen og glædede sig over, at sønnen havde en dejlig dag. BILLED-BLADET har fået lov til at vise et privat billede fra fødselsdagen med de glade forældre.

Igår fyldte Mio 6år ??❤️ Dagen var hans og han havde en fest. Fødselsdage og ikke mindst julen som vi går ind i, kan være super sårbare, når man er skilsmisse-familie hører jeg fra rigtig mange. Og kender jeg. Og hvor er der flere uafhængige af hinanden som har spurgt mig lidt til råds her, og derfor ville jeg også gerne dele. For jeg elsker stadig julen, og hans fødselsdag er vigtig og betyder noget vi er der.Og at vi kan være der ‘rent’ sammen ( børn trækker vejret i den luft vi skaber) Lai og jeg er langt fra enige om alt - det er langt fra alle hinandens valg vi kan stå inde for - langt fra alt, som vi elsker ved hinanden - der er jo en grund til skilsmisse?? Men der erogså en masse vi kan stå inde for, elsker og ikke mindst respekterer. Respekt og kærlighed for hinanden - JA! Fælles ubetinget kærlighed til Mio - JA! Valget om at arbejde med vores eget shit, så vi respektfuldt og kærligt kan kigge hinanden i øjnene - JA! Bevidste om, at Mio lærer hvad vi gør, og ikke hvad vi siger - JA! Nemt at praktisere - ikke altid! Har det været nemt fra start - NEJ!Er det værd at arbejde på - ALT VÆRD! JA! Det er sårbare tider, når de der “familie traditioner” dukker op. Og sårbart og svært er jo for pokker ok. Det er følelser der er til at forstå. Mange jeg har snakket med praktiserer mere mudderkastning eller ‘manipulerende spydigheder’ end respekt og kærlighed. Det må være vigtigt at spørge sig selv hvorfor? Jeg er rørt, taknemmelig og egentlig også et krav - at vi er fælles om det, at vores familier respekterer hinanden - ex’ familier, venner - at det er muligt. Det er ikke muligt fra den ene kun. Det kræver begge parter. Valget om at turde kigge sig selv i øjnene og tage ansvar for sit eget shit. For børnenes skyld! Julen er kærlighed. Livet er kærlighed. Børn er kærlighed. Børnene omkring os og børnene som stadig bor inde i os som voksne. Alle ønsker kærlighed - så er det alt værd at søge mod den ❤️Man behøver ikke være enige om alt - man behøver heller ikke banke hinanden ned, når man er uenig. Man er bare uenig og finder en voksen beslutning så man kan se se sig selv og hinanden i øjnene - kærligt❤️ Et ønske om nogle dejlige dage her mod jul?❤️? #love

Et opslag delt af miemarthamoltke (@miemarthamoltke) den

Alle bakker op

Mie Martha Moltke er også taknemmelig for, at den nærmeste familie bakker op.

- Jeg blev oprigtigt glad, da min mor havde en lille trøje med, som hun har strikket til Lais søn Noah, som jo er Mios lillebror, fortæller Mie Martha Moltke.

Lai Yde danner i dag par med Marleke, som han har sønnen Noah på knap et år sammen med.  

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden