Tirsdag, 28. marts 2023 — af Majken Munk

Mie rager uklar med Andreas i Kærlighed hvor kragerne vender: Det skete der i virkeligheden

Mie og Andreas samt Mie og Vigga
Mie og Andreas samt Mie og Vigga i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Blu/TV 2
Mie Madsen har sin datter Vigga med i TV 2-programmet, og netop det gør, at hun rager uklar med Andreas.

For de fire singler Andreas, Jannich, Kresten og Mads er deres speeddates veloverstået.

Men det betyder, at de skal gøre sig klar til morgenmaden, hvor pigerne skal kæmpe lidt om pladserne.

Da Mie Madsen og datteren Vigga sætter sig ved Andreas’ bord, rager de uklar over en vigtig ting.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Spørgsmål til Andreas

Mie Madsen er lidt i tvivl, da hun kommer ned til morgenmaden, hvor hun skal sætte sig.

- Til morgenmaden var jeg i tvivl om, hvor jeg skulle sætte mig. Jeg havde flest spørgsmål til Andreas. Jeg var afklaret omkring Kresten. Derfor startede jeg hos Andreas. Jeg går lige til den med, hvordan han har det med jeg har et barn. Han svæver lidt udenom, og jeg må spørge igen, fortæller hun til BILLED-BLADET.

Andreas må bekende, at han har det svært med så små børn med en hentydning til Vigga, der på det tidspunkt er seks måneder.

Ingen konflikt

Selv om det kunne se ud som om, der er en større konflikt imellem dem, er det slet ikke sådan.

- Jeg har det helt cool med, at han ikke synes om så små børn. Det er en kæmpe omvæltning. Det skal man være klar til. Jeg skal ikke pådutte nogen mit barn, så der går ikke så meget andet igennem mig. Jeg fik svar på mit spørgsmål, og så kunne jeg lukke det kapitel. Alt er gjort med et smil på læben. Også i forhold til, at man råber op, at man vil have en ny plads. Han ved jo også godt, at han ikke er til små børn, og så er vi ikke match. Jeg havde brug for afklaring, og at han svarede på spørgsmålet direkte uden at pakke noget ind. Der er ingen sure miner, selv om det godt lidt kan fremstå som det. Jeg er på ingen måde sur, uddyber hun.

Anonymt spørgsmål

Selv om Mie Madsen egentlig hurtigt lægger det bag sig, bliver der rippet op i det, da pigerne får mulighed for at stille anonyme spørgsmål til drengene.

- Jeg synes, det er fint, der bliver spurgt, men der er ingen tvivl om, at alle kameraer peger hen på mig. For mig at se har jeg ikke mere med Andreas at gøre. For mig er han et afsluttet kapitel. Jeg har fået svar på det, jeg skulle have svar på, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg har ikke brug for at vide, om han hader børn. Jeg har det lidt ambivalent med, at det ser ud som om, det er mig, der er sur og bærer nag. Det var ikke sådan, det var.

Faktisk fik Mie Madsen slet ikke nogen af sine spørgsmål med, da det blev optaget, forklarer hun.

Vigga i fokus

For Mie Madsen er det noget helt nyt at gå på date og på samme tid have sin datter med.

- Der er ingen tvivl om, at det er noget andet at date nu, end inden jeg fik Vigga. Det er også, derfor jeg har valgt at kaste mig ud i det. Vigga er det vigtigste for mig. Der er hendes behov, og så er der datingen. I den rækkefølge. Der er også samtaler, hvor jeg ikke hører, hvad der bliver sagt, fordi jeg har travlt. Det vil også være sådan i fremtiden, hvis man skulle indgå i et forhold med mig, fortæller hun.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden