11. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Mikkel Beha blev fejret fra morgenstunden i Rio

Mikkel Beha Erichsen
Mikkel Beha Erichsen
Foto: Jesper Sunesen
I Rio handler det mest om OL-medaljer. Torsdag morgen var der dog også fokus på Mikkel Beha Erichsen i anledning af hans 50-års fødselsdag.

Mikkel Beha Erichsen fylder i dag torsdag den 11. august 50 år, og han er i Rio for at dække OL-sejlsporten. Mikkel er i Brasilien med sin søn Emil Midé Erichsen, der er ekspert og reporter i forbindelse med de olympiske sejladser ud for Marina da Gloria.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Fejret på hotellet

Mikkel blev i anledning af 50-årsdagen fejret allerede fra morgenstunden på hotellet, hvor han og Emil bor under Legene. Det var Emil og TV2-kollegaen Christian Bækgaard samt et par kamerafolk, der leverede flag og fødselsdagssang som en perfekt start på en helt særlig dag for Beha Erichsen.

- Jeg blev fejret meget stille og roligt. Vi mødtes nede i hotellets restaurant, hvor min søde kollega Christian Bækgaard fra TV2 Sporten stod med flag, han havde haft med hjemmefra. Der var også gaver til mig. Det var meget sødt. En god start på dagen. Vi var mig og Emil, Christian Bækgaard og vores to søde fotografer. Det var hyggeligt. Det bliver en dejlig dag, sagde Mikkel Beha Erichsen, da han mødte på job i Rio-studiet forud for dagens sejladser ved Marina da Gloria i Rio.

LÆS MERE: Mikkel Beha 50 år

Tillykke i Marina da Gloria

I Marina da Gloria blev Mikkel også ønsket tillykke af de danskere, som er på plads dér for at følge sejlsportslandsholdets kamp for at komme til tops ved De Olympiske Lege. Sejlsportslandsholdets shoremanager Frank Eriksen var første mand til at ønske Mikkel tillykke med kram og små Dannebrogsflag.

Da den første del af fødselsdagsfesten var ovestået, var det tilbage til arbejdet. Mikkel og Emil skulle jo forberede sig til en lang dag med reportage fra OL-sejladserne.

Mikkel Beha Erichsen
Foto: Jesper Sunesen
https://imgix.billedbladet.dk/20160811_jsu4294_copy.jpg
Foto: Jesper Sunesen

Læs mere om: