24. jun. 2021
Af Liz Rørsig

Mikkel Beha Erichsen afslører: Derfor var Mette Frederiksen med os om bord

Mikkel Beha Erichsen
Mikkel Beha Erichsen.
Foto: Hanne Juul.
Mikkel Beha Erichsen har i den nye sæson af ”Kurs mod danske kyster” statsministeren med på tur på Wallenberg.

Mikkel Beha Erichsen og familien er også denne sommer på eventyr med skibet Wallenberg i sæson nummer to af ”Kurs mod danske kyster”. Besætningen har netop afsluttet optagelserne til TV 2.

Særlig gæst

Sidste år påmønstrede en særlig gæst, nemlig kronprins Fredrik, og i den nye sæson får Mikkel Beha Erichsen og familien også besøg. Denne gang er det statsminister Mette Frederiksen, der i slutningen af ekspeditionen kommer om bord fra Folkemødet på Bornholm med kurs mod Christiansø.

Mødet om bord kom i stand på Mikkels initiativ.

- Jeg skrev bare og spurgte, og hun svarede, at det ville hun gerne, og så skulle vi bare finde en dato, hvor det kom til at passe, siger Mikkel Beha Erichsen til BILLED-BLADET.

Smuk afslutning

- Det endte så med at blive afslutningen på vores tur, så det kunne ikke være meget smukkere. På dén måde kunne vi runde hele turen af med statsministerens besøg, ligesom vi havde kronprins Frederik med sidste år, og det var så hyggeligt, fortæller Mikkel Beha Erichsen.

Den nye sæson af ”Kurs mod danske kyster” forventes at få premiere i slutningen af juli med de mange oplevelser til søs.

Læs hele interviewet med Mikkel Beha Erichsen i BILLED-BLADET nr. 25, der er på gaden nu.

Læs mere om: