10. dec. 2017
Af Liz Rørsig

Mikkel Beha Erichsen og Emil hitter hos danskerne

Mikkel Beha Erichsen og Emil Midé Erichsen.
Mikkel Beha Erichsen og Emil Midé Erichsen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den nye bog ”Alt godt fra Havana”, som Mikkel Beha Erichsen og familien netop har udgivet, er efter en uge allerede at finde på boghandlernes bestseller-lister.

Mikkel Beha Erichsen og Emil har travlt i december med at tage rundt i landet og signere den nye bog ”Alt godt fra Havana” hos boghandlerne.

Strøg ind på listen

Bogen er opfølgeren til ”Hej Far Kære Emil” og afslutter jordomsejlingen med Emil som skipper og Theis som førstestyrmand i TV 2's "Kurs mod fjerne kyster".

Og selv om ”Alt godt fra Havana” kun har været i handlen i en uge, er den allerede strøget ind på bestsellerlisterne og er en populær gaveide.

Flere rejsebeskrivelser

- Bogen begynder, hvor vi slap den første. Det vil sige, at vi tager fra Tahiti til København. Denne gang vil man som læser opleve flere rejsebeskrivelser, og resten af familien, Marian, Theis og Alfred, er også kommet med i nogle af samtalerne med deres tanker undervejs og de oplevelser, som vi havde sammen, fortæller Mikkel om værket til BILLED-BLADET.

Familieprojekt

Hele familien har været involveret i tilblivelsen af bogen og udvælgelsen af billederne, og det var et dejligt gensyn med de mange, skønne minder.

- Lige pludselig kunne vi godt mærke, at vi har haft travlt, siden vi kom hjem med foredrag, bøger og alt muligt andet, så det var skønt at få minderne frem. Det var som at være der igen, når vi sad og snakkede og sagde til hinanden: ”Aj, kan du huske, da vi lå lige dér?” Vi kunne næsten dufte, mærke og fornemme det varme Stillehav rundt om os, så jo, det var dejligt, siger Mikkel om familieprojektet.

https://imgix.billedbladet.dk/bog-perspektiv-ny.jpg
Foto: Privat

Læs mere om: