16. mar. 2015
Af Lene Skriver Bak

Mikkel Beha Erichsen: Omsæt feriebudgettet til tid

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/mikkel_beha.jpg
Jeppe Michael Jensen / BILLED-BLADET
Dyre luksushoteller er ikke noget for Mikkel Beha Erichsen, der heller ikke køber nyt og dyrt derhjemme – han vil hellere bruge tiden og pengene på at rejse

Mikkel Beha Erichsen har masser af rejseerfaring. Han nyder at sejle rundt i verden, men det behøver ikke være eksotisk eller dyrt, for at han kan nyde det.

Han kan nyde Sverige lige så meget som Caribien, fortæller han til Jyllands-Posten.

Tag dig tid og rejs langsomt

Som søn af Troels Kløvedal har Mikkel Beha Erichsen sejlet så længe han kan huske, og hans favoritrejsemåde er stadig båden – og det behøver ikke være dyr luksus, når han går i land.

- Vi har altid krudt i numsen, når vi rejser, men jeg synes, det er vigtigt at tage sig tid og rejse langsomt. Jeg gider ikke de der dyre hoteller med bløde morgenkåber og lækker shampoo. Du kan i stedet omsætte spaen og den økologiske morgenmad til flere nætter og mere ferie. For 10 dages luksusovernatninger kan du måske få en måned et andet sted. Omsæt feriebudgettet til tid, opfordrer Mikkel Beha Erichsen.

LÆS MERE: Mikke Beha Erichsen efter eventyrlig sørejse: Jeg savner mine drenge

Den populære TV-vært fortæller, at han og familien lever efter devisen 'spar og rejs', og derfor vil man heller ikke kunne finde en eneste genstand i hjemmet, der er købt fra ny eller se håndværkere, der kommer for at ordne praktiske ting i huset. Det ordner Mikkel Beha Erichsen og familien selv - de vil hellere bruge pengene på at rejse.

Læs mere om: