26. nov. 2019
Af af Liz Rørsig og Stine Ramlyng

Mikkel Beha Erichsen stolt: Derfor ville far have rost mig

Troels Kløvedal og Mikkel Beha Erichsen
Foto: Ritzau Scanpix
Mikkel Beha Erichsen og Marian har netop søsat bogen "Logbog fra Wallenberg" og fejrede udgivelsen i Holbæk. Og hans far, Troels Kløvedal, var selvfølgelig med i hjertet.

For Mikkel Beha Erichsen var udgivelsesdagen af bogen noget helt særligt, og han oplevede også at blive rørt undervejs. Han ville gerne have delt højdepunktet med sin far Troels Kløvedal.

– Jeg tror, at han ville have rost mig for at have nået at snakke med så mange i dag. Sådan gjorde han også – ikke noget med at løbe ud af døren efter et foredrag eller en dag som her.

- Jeg bliver altid, til alle får stillet deres spørgsmål, får skrevet i bogen og rundet af. Det manglede bare, fastslår Mikkel, da BILLED-BLADET mødte ham til bogudgivelsen i Holbæk.

Den 53-årige sejler, tv-vært og vordende farfar (igen, red.) har i disse dage nogle tætpakkede uger med foredrag og bogsigneringer.

Mikkel Beha Erichsen bliver rørt af ros

For Mikkel Beha Erichsen betyder det noget særligt at komme ud og møde læserne af bogen.

- Vi skal rundt med bogen, for det ville være trist at udgive en bog og blot sende den til boghandleren uden at møde folk.

- Jeg bliver rørt, når jeg ser nogen stå med min bog, og vedkommende siger: ”Nej, hvor er den flot, og hvor er billederne fine”. Så bliver man glad, for vi har gjort os umage, siger Mikkel med sit velkendte store smil.

Læs mere om: