11. aug. 2018
Af Liz Rørsig

Mikkel Beha Erichsens store glæde: Farfar og fødselar

Mikkel Beha Erichsen
Mikkel Beha Erichsen.
Foto: Lars H. Laursen
TV 2-værten og kaptajnen Mikkel Beha Erichsen kan i dag - lørdag den 11. august - fejre sin 52-års fødselsdag, og at nye eventyr til søs venter forude.

Mikkel Beha Erichsen fylder 52 år lørdag den 11. august 2018, og den allerbedste fødselsdagsgave har han allerede fået.

I juli blev han nemlig farfar for første gang, da sønnen Emil Midé Erichsen og kæresten Louise blev forældre til en dejlig lille dreng.

Og snart kan Mikkel glæde sig til at få endnu en drøm opfyldt, når han og familien sætter kursen nordpå mod nye eventyr med skibet Wallenberg.

Kaptajn Mikkel

Mikkel bliver kaptajn, når turen går mod den norske vestkyst. Den vej har TV 2-værten ikke taget før, og her er en masse nyt, som skal prøves såsom at sejle i is.

- Skibet er også helt nyt med tusindvis af rør og kabler, som jeg også skal lære at kende, har Mikkel tidligere fortalt til BILLED-BLADET.

Turen tager tid

Ruten er med vilje endnu ikke helt fastlagt, for det er gerne sådan, at eventyret bliver til for familien.

Rejsen tages der hul på her i sensommeren, og ifølge TV 2.dk er den foreløbige plan at overvintre i den nordligste del af Norge. Og skulle det være nødvendigt, vil der være gode havne at lægge til i med Wallenberg, hvis kaptajn og besætning har brug for at rejse til og fra Danmark.

Alt i alt forventer Mikkel, at turen vil vare i et par år, og igen vil de mange oplevelser blive vist på TV 2.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

Læs mere om: