17. feb. 2015
Af af Liz Rørsig og Nikoline Boier Vestergaard

Mikkel Beha Erichsens vilde oplevelse på havet

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/46007.jpg
FOTO: TV 2
Der var masser af drama, da Mikkel Beha Erichsen og familien var på kurs mod fjerne kyster.

Det har været den ene eventyrlige oplevelse efter den anden for Mikkel Beha Erichsen og sønnerne, der tirsdage ruller henover skærmen i programmet "Kurs mod fjerne kyster".

Da familien er samlet på den store eventyr-rejse, som vi ser om i programmerne, og skibet ankommer til Tuamotu-atollerne, får de nemlig en dykker-oplevelse ud over dem, vi danskere er vant til på charterferien til for eksempel Egypten.

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha er gammel-skruk

Aldrig set så mange hajer før i sit liv

- Her er en rev-passage, som går for at være det sted med den højeste koncentration af hajer. Og jeg har aldrig set så mange hajer i mit liv. Hver gang man sprang i vandet, kunne man se et sted mellem 75 og 100 hajer. Det var helt fantastisk. Om vi var bange? Nej, nej, de to ældste sønner og jeg hoppede lige ned, og Alfred var også med på et tidspunkt, men mrs. Captain blev på dækket, siger Mikkel Beha Erichsen til BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha savner sine eventyrer-drenge

Yngste søn bliver lidt bange

Alfred får sig også noget af en forskrækkelse, da han første gang dykker med sit kamera.

– Han skal jo gå i sine storebrødres fodspor og også være undervandsfotograf. Da Alfred ligger på lavt vand og øver sig, stikker han pludselig hovedet op og råber: ”Far, far der er to meget store hajer!” To hajer svømmede mellem benene på ham, og han kunne mærke, at den ene skurede mod indersiden af benet, fortæller TV 2-værten.

Læs mere om: