Mikkel og Marian i Kurs mod danske kyster: Sådan er Madeleine

Mikkel Beha Erichsen og hustruen Marian har fornøjelsen af at have både sønnerne Emil, Theis og Alfred med om bord på Wallenberg - og Alfreds kæreste, Madeleine.

Marian Midé og Mikkel Beha Erichsen er lykkelige for deres svigerdøtre. Det gælder Theis’ kæreste, Ida, Emils Louise og Alfreds kæreste Madeleine. 

I sæson nummer to af ”Kurs mod danske kyster” på TV 2 måtte Ida og Louise blive hjemme på grund af eksaminer, men Madeleine er til gengæld med. Hun var også med på sidste års ekspedition med Madeleine og har ellers ikke sejlet så meget. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Frisk og modig

- Men Madeleine er frisk på det hele og dykker også nu, hvor hun har taget en dykkeruddannelse, siger Marian Midé til BILLED-BLADET. 

Skønt humør

- Madeleine er det mest humørstabile, og det er ikke os alle, der er dét, og hun er bare i godt humør fra morgen til aften, fortæller Mikkel Beha Erichsen.  

- Ja, Madeleine er enormt nem at have med om bord, er Marian Midé helt enig i.

I denne sæson af "Kurs mod danske kyster" runder familien på sejlturen alle ”de fire danske verdenshjørner” - fra Skagen i nord til Blåvandshuk i vest og dernæst gennem Kielerkanalen til Gedser i syd, inden Wallenberg anløber Christiansø og Danmarks østligste punkt.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden