Mille Dinesen er tilbage som Rita

Mille Dinesen i "Rita" på TV 2. 

Mille Dinesen i "Rita" på TV 2. 

Foto: TV 2/Per Arnesen
I august får fjerde sæson af ”Rita” premiere på TV 2, og det er naturligvis igen med Mille Dinesen i hovedrollen som den rebelske skolelærer.

Fans af TV 2-serien ”Rita” kan godt begynde at glæde sig til, at sommerferien er slut. I august vender Mille Dinesen nemlig tilbage i rollen som den rebelske Rita.

Optagelserne til serien er i fuld gang, og der venter seerne otte nye afsnit. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

I den nye sæson har Rita fået arbejde i en burgerbar, efter at hun blev fyret fra sit job som skolelærer på Islevgård Skole. Det varer dog ikke længe, inden hun igen er tilbage på skolebænken - på den skole, hun selv gik på som barn. 

 

Rita er ved at blive voksen

- Rita i sæson fire er ikke den samme, som hun var i sæson et. Tvivl har sneget sig ind i hende. Måske er hun ved at blive voksen, hvis hun da kan det. Måske er der noget, der skal overstås først - og det er i høj grad det, sæson fire handler om, siger skaberen af ”Rita”, Christian Torpe, til TV 2.

Ud over Mille Dinesen, så får seerne også et gensyn med Lise Baastrup, der spiller skolelæreren Hjørdis. Blandt de nye navne på rollelisten er Kurt Ravn, Charlotte Munck og Ole Lemmeke.

Fjerde sæson af ”Rita” får premiere på TV 2 mandag den 21. august kl. 20.00. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden