Fredag, 7. oktober 2016 — af Liz Rørsig

Mille Dinesen pakker genertheden væk i Vild med dans

Mads Vad, Mille Dinesen
Mille Dinesen og Mads Vad i "Vild med dans".
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
I program fem af ”Vild med dans” kaster Mille Dinesen sig ud i en sensuel samba med sin dansepartner Mads Vad. - Milles generthed pakker vi væk i garderoben, lover Mads.

Mads Vad har i denne uge skruet op for intensiteten og skruet bissen på under træningen. Det sker for at få Mille Dinesen til at give sig selv fuldt ud som feminin dansepige og lægge genertheden væk i det femte program af ”Vild med dans”.

LÆS MERE: Sådan bliver "Vild med dans" i aften - program 5

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Helt alene på dansegulvet

- Jeg har presset citronen for at se, hvor meget jeg kunne få ud af Mille i sambaen, og i koreografien giver jeg hende de første 15 sekunder helt alene på dansegulvet, inden hun kommer hen til mig. Mille har levet sig helt ind i dansen under træningen, men har bagefter haft lyst til at gemme sig af bar generthed, fortæller Mads BILLED-BLADET om skuespillerens dansepræstation inden programmet.

Kulør på Milles sambakjole

Kjolen bliver mere vovet og farverig end Milles tidligere danserober.

- Kjolerne i de første programmer har været tækkelige og i mørke farver. Sambakjolen er der kulør på, og den har en høj slids og dyb udskæring i ryggen, så Mille har fået noget selvbruner på, siger Mads med et smil.

LÆS MERE: "Vild med dans"-deltager ramt af alvorlig øjenskade

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden