4. feb. 2016
Af Helle Skram de Fries

Morten Kjeldgaard i sorg over faderens død

Morten Kjeldgaard og Bo Kjeldgaard
Morten Kjeldgaard og Bo Kjeldgaard
Foto: Hanne Juul
Det er et hårdt slag for danseren Morten Kjeldgaard, at hans far har tabt kampen mod canceren.

Onsdag 3. februar skrev den 30-årige "Vild med dans"-stjerne Morten Kjeldgaard "Tak for alt far - du var den bedste" på sin Facebookprofil.

En trist konstatering af, at selv om alt tydede på, at canceren var væk, så tabte Mortens far, Bo Kjeldgaard, alligevel kampen til den barske sygdom.

Bo Kjeldgaard kom i oktober 2015 i kemobehandling for cancer i bugspytkirtlen og var derfor forhindret i at se sin søn i "Vild med dans"-studierne på Amager, hvor hans dansede med Stephania Potalivo.

LÆS MERE: Morten Kjeldgaard har bestået sin eksamen

Morten Kjeldgaard havde far med til finalen

Men Bo Kjeldgaard havde lovet sin søn, at hvis han kom i finalen, ville han tage turen til Forum Horsens og se Morten og Stephania danse i finalen.

Det dygtige par kom i finalen, og 27. november 2015 sad Bo Kjeldgaard klar blandt publikum og så sin søn danse sig til en flot 2. plads sammen med Stephania Potalivo.

Den dejlige oplevelse fik Bo Kjeldgaard med og fortalte på finaleaftenen til BILLED-BLADET:

- Jeg er meget stolt af min søn.

For halvanden månd siden, så det ud til at canceren var væk. Men pludselig måtte Morten Kjeldgaard haste til Aalborg for at sige farvel til sin elskede far.

PEG PÅ DIT FAVORIT-PROGRAM. Vær med til at vælge, hvem der skal vinde Årets TV-GULD

Travl periode venter

Morten Kjeldgaard er en både dygtig og efterspurgt danser og er i øjeblikket i gang med prøverne på "Hairspay", der har premiere 10. marts i år, og han skal også være med i ""Saturday Night Fever", der har premiere 17. marts 2017.

Og efterårets "Vild med dans"-sæson står også højt på listen over jobs, Morten Kjeldgaard gerne vil prioritere i kalenderen.

Læs mere om: