21. okt. 2015
Af Lene Skriver Bak

Morten Kjeldgaard: Min far har kræft

Morten Kjeldgaard er meget tæt på sine forældre, som han taler med stort set hver dag
Morten Kjeldgaard er meget tæt på sine forældre, som han taler med stort set hver dag.
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
”Vild med dans”-danseren Morten Kjeldgaard har mere end TV-programmet at fokusere på i disse dage. Hans far har nemlig fået konstateret lymfekræft.

Morten Kjeldgaard har de seneste mange uger koncentreret sig om at undervise Stephania Potalivo, så de sammen fredag efter fredag kan imponere dommere og TV-seere i ”Vild med dans”.

Inden fredagens slowfox havde Morten Kjeldgaard dog fået andet at tænke på.

Hans far, Bo, er nemlig blevet diagnosticeret med cancer i bugspytskirtlen og begyndte på kemobehandling netop fredag.

- Det var virkeligt mærkeligt, for vi skulle lave indslag til Knæk Cancer-ugen. Det var ikke så rart, fortæller Morten Kjeldgaard til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Morten Kjeldgaard køber lejlighed med kæresten

Morten Kjeldgaard: Godt at have noget at fokusere på

I første omgang havde den populære danser besluttet, at han ikke ville fortælle nogen om sin fars sygdom, men efter lidt betænkningstid valgte han alligevel at dele historien på sin instagram-profil.

- Det kommer til at være lettere at håndtere, når jeg er kommet ud med det, forklarer Morten Kjeldgaard, der er glad for at være med i Knæk Cancer-kampagnen.

- Jeg tror for det første, at det for mig personligt er godt, at jeg har noget at fokusere på og for det andet giver det jo meget mening, for det programmet gør er jo at sætte fokus på forskning og samle penge ind. Det er godt at være med til.

Læs mere om: