1. sep. 2021
Af Karina Didriksen

Morten Kjeldgaard om Pernille Blume: Derfor er hun min drømmepartner

Pernille Blume og Morten Kjeldgaard.
Pernille Blume og Morten Kjeldgaard.
Foto: Hanne Juul
”Vild med dans”-stjernen Morten Kjeldgaard jubler over, at han har fået svømmeren Pernille Blume som partner i årets dansekonkurrence.

Sidste år dannede Morten Kjeldgaard par med radioværten Sara Bro i ”Vild med dans”, og i år har han fået en smuk sportsstjerne som dansepartner.

Han er nemlig blevet sat sammen med den professionelle svømmer og OL-vinder Pernille Blume, og det er en drøm, der er gået i opfyldelse for den 36-årige danser.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at Pernille er den, jeg håbede på at få som partner, da jeg hørte, at hun skulle være med, fortæller en glad Morten Kjeldgaard til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Jeg har haft hende på en lille, hemmelig ønskeliste i mange år, fordi jeg godt kunne tænke mig at danse med hende.

Har en god energi

Morten Kjeldgaard sætter ord på, hvorfor 27-årige Pernille Blume er det perfekte match på dansegulvet.

- Det skyldes, at hun er sportskvinde og har en fed tilgang til tingene, og så har hun en fantastisk energi, som jeg bare elsker at arbejde sammen med, forklarer danseren og tilføjer med et smil:

- Det kunne selvfølgelig godt være anderledes, når jeg så mødte hende i virkeligheden, men det er det heldigvis ikke, så det er rigtig dejligt.

Parret kan opleves på dansegulvet i en quickstep, når ”Vild med dans” har premiere fredag den 10. september kl. 20.00 på TV 2.

https://imgix.billedbladet.dk/_hjp9067-2_1.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: