Lørdag, 30. november 2019 - af Helle Skram de Fries

Morten Kjeldgaards mor: Jeg er så stolt af min søn

Morten Kjeldgaard og mor Inge-Lise.

Morten Kjeldgaard og mor Inge-Lise.

Foto: Thomas Laursen
Inge-Lise Kjeldgaard var på plads i Horsens for at se sønnen, Morten, danse i finalen med sangeren Coco O, og hun er så stolt af sin dygtige søn.

- Det var så flot, og jo det havde da været sjovt, hvis de havde vundet, lød det fra Morten Kjeldgaards mor Inge-Lise, der 29. november var i Forum Horsens for at se sin søn danse i finalen med sin dygtige dansepartner Coco O.

For ikke at bringe uheld ser Inge-Lise Kjeldgaard kun "Vild med dans" i studiet, hvis sønnike Morten er i finalen, hvor ingen stemmes ud. 

Ellers følger hun med hjemme i stuen. 

Men i 2019 var Morten Kjeldgaard og Coco O. i finalen, og så var mor Inge-Lise naturligvis i studiet, som hun havde lovet. 

Storfavoritterne Jakob Fauerby og Silas Holst nappede sejren, og Coco O. og Morten Kjeldgaard fik en andenplads efter to flotte danse.

Først dansede de en cha-cha-cha.

Foto: Thomas Laursen

Senere gjaldt det freestylen. 

Foto: Thomas Laursen

- Jeg synes, det var så godt gået. Det er Mortens fjerde finale, og alene det er rigtig flot. Nu har han tre 2. pladser og én førsteplads!

Morten blev i 2015 nummer 2 sammen med skuespiller Stephania Potalivo, i 2016 vandt han med bokseren Sarah Mahfoud, i 2017 blev han nummer 2 med skuespiller Iben Hjejle, og nu i 2019 fik han og Coco O. en andenplads. 

 

Og det er mor Inge-Lise pavestolt af. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden