7. maj. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Nadja Engsig skriver bog om sit liv: Jeg har grædt

Nadja Engsig
Nadja Engsig
Foto: Betina Andersen/TV 2
Nadja Engsig fra "Nadjas farvel til de 170 kilo" skriver på en bog om sit liv, og det arbejde er ikke altid lige nemt.

Ærligt og åbent har Nadja Engsig fra Silkeborg fortalt om sin svære barndom og ungdom samt spiseforstyrrelsen BED i TV 2-programmerne ”Nadja og de 170 kilo” og ”Nadjas farvel til de 170 kilo”.

Om få måneder kan man blive endnu klogere på den seje, 34-årige kvinde.

Nadja: Det er terapi

Nadja Engsig er nemlig ved at skrive en bog om sit liv, som langt fra altid har været en dans på roser.

Som man også fornemmer i programmerne, har hun altid været god til at reflektere og sætte ord på sine følelser og tanker, og det har hun haft god lejlighed til at gøre endnu mere i arbejdet med bogen.

Det har også givet hende anledning til at se nærmere på sin svære barndom og ungdom.

– Det har været interessant at dykke ned i sagsakter og dagbøger, og det er terapi i sig selv. Det har bekræftet mig i, at den følelse jeg har haft af at være omsorgssvigtet, både af mine forældre men også af systemet, er rigtig.

- Jeg har mange gange undervejs måttet tage en pause og lige græde lidt og trække vejret. Det har været hårdt arbejde og megasvært, men jeg tror også, det bliver vildt befriende, når den er færdig og afleveret, fortæller Nadja, der ser frem til at hendes bog efter planen udkommer til efteråret.

Man kan læse hele interviewet med Nadja Engsig i BILLED-BLADET, der er på gaden nu, og man kan se flere billeder af hende i galleriet herunder.

Galleri: Nadjas farvel til de 170 kilo

Læs mere om: