Torsdag, 16. januar 2020 - af Emilie Jepsen

Nadja og de 170 kilo: Hårdt at miste sin far

Foto: Gregers Kirdorf
Nadja fra TV 2 programmet "Nadja og de 170 kilo" mistede under optagelserne til programmet sin far, og det har taget hårdt på hende.

I TV 2-programmet "Nadia og de 170 kilo" deler seje Nadja Engsig i øjeblikket sin hårde og svære kamp mod tvangsoverspisning med os.

Her får hun hjælp til at komme i kontakt med hendes følelser, så hun ikke længere har et behov for at overspise. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nadia konfronterede sin mor

Det var en tårevædet Nadja, der sammen med vejlederen Lisbeth Zornig, tog hen til sin mor for at tage den svære snak om sin barndom.

En hård barndom, som hun havde brug for at få et "undskyld" for og i det hele taget blive hørt om. Men ikke kun af sin mor, også af sin far, som har spillet en lige så stor rolle i de svigt, hun har oplevet. 

Stor sorg over farens død

Så langt nåede hun dog ikke, for faren gik bort midt i Nadias kamp for at få det bedre. Og det gav Nadia stor en sorg oveni alle de andre svære følelser omkring tvangsoverspisningen, hun var i gang med at bearbejde. 

– Det er jo et kæmpe sår, der skal hele, og jeg føler, jeg kun lige er begyndt, fortæller Nadja til BILLED-BLADET. 

Nadja vil stadig gerne tabe sig

Hun har dog ikke opgivet og kæmper nu videre med følelserne, så hun på et tidspunkt kan begynde at fokusere på at tabe sig igen. 

For beskeden var klar, da hun startede hos sin psykolog: "Du må IKKE tabe dig. Fokus er på det indre og følelserne, træningen må vente til efter."  

– Så må vægttabet komme lige så stille. Jeg ved ikke, hvordan det ender. Måske føler jeg mig godt tilpas, når jeg vejer 100 kilo. Måske, når jeg vejer 110, fortæller Nadja ærligt. 

  Du kan se det sidste afsnit af "Nadja og de 170 kilo" torsdag klokken 20.50  på TV 2.  
  Men inden hun nåede at konfrontere faren 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden