6. maj. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Nadjas farvel til de 170 kilo: Stolt af lillesøster

Mette og Nadja Engsig
Mette og Nadja Engsig
Foto: Betina Andersen/TV 2
Nadja Engsig er virkelig glad for, at søsteren Mette også havde modet til at fortælle sin historie i "Nadjas farvel til de 170 kilo".

De seneste to torsdage har man igen kunnet følge Nadja Engsig, som meget ærligt er stået frem og har fortalt om en svær barndom og ungdom samt mange års kamp med tvangsoverspisning.

I denne omgang har seerne også kunnet møde hendes tre år yngre søster, Mette, som har kæmpet med mange af de samme ting som sin storesøster.

Nadja Engsig: Hun fortjener et talerør

I ”Nadjas farvel til de 170 kilo” stod lillesøsteren frem og fortalte sin historie, og Nadja Engsig er lykkelig for, at hun har haft modet og lysten til at dele sin historie på tv.

- Det er et talerør, jeg virkelig synes, hun fortjener og har brug for. Jeg ved fra mig selv, hvor stærkt det er at fortælle sin historie og stå ved den. Jeg ved, at det har gjort det samme for hende, selvom det er skidesvært, fortæller Nadja.

Undervejs i programmerne finder Mette ud af, at hun ligesom sin søster lider af BED, og hun overvejer, om hun, ligesom sin søster, skal få foretaget en gastric bypass-operation.

- Hun tænker meget over, om hun også skal have en operation. For mig var operationen ikke løsningen på mine problemer, men det var alt det mentale arbejde inden. Jeg tror, at Mette er klar over, at det er det, der også skal til for hende, for vi minder meget om hinanden. Det er vigtigt at finde ud af, hvad ønsket om operationen bunder i, forklarer Nadja og fortsætter:

- Vi har altid gjort det samme på samme tid og altid været megatætte. Nu føles det måske som om, jeg er tyve skridt foran hende, og det kan være svært at være vidne til.

Man kan læse hele det store og ærlige interview med Nadja Engsig i det nye BILLED-BLADET, der er på gaden nu. Se også flere billeder af hende i galleriet herunder.

Galleri: Nadjas farvel til de 170 kilo

Læs mere om: