Tirsdag, 7. marts 2023 — af Julie Nolsöe

Nanna og Frederik datede hinanden efter Alene sammen: Sådan går det i dag

Nanna og Frederik blev matchet med hinanden i TV 2-programmet "Alene sammen" og skulle bo sammen på en øde ø gennem 10 dage
Nanna og Frederik blev matchet med hinanden i TV 2-programmet "Alene sammen" og skulle bo sammen på en øde ø gennem 10 dage
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Efter 10 dage sammen på en øde ø i Sverige i programmet "Alene sammen", valgte Frederik og Nanna at tage hjem sammen

I datingprogrammet "Alene sammen" på TV 2 bliver i alt fire par matchet af eksperter i parforhold, hvorefter de skal tilbringe 10 dage i hinandens selskab på en øde ø i Sverige for at udforske, om de mon er et potentielt kærlighedsmatch. 

Efter de 10 dage er gået, skal de beslutte, om de har lyst til at udforske forholdets potentiale yderligere hjemme i Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor skal de hver især vælge, om de vil forlade øen sammen - eller hver for sig.

For Frederik og Nanna var der god kemi fra starten af eksperimentet, og snakken gled nemt. De to fik også givet hinanden op til flere kys på den svenske ø.

I slutningen af eksperimentet valgte både Nanna og Frederik at tage den anden i hånden og forlade øen sammen. Men hvordan går det dem i dag?

Det afslører de, da de mødes med de andre deltagere i et opfølgende program, fire måneder efter de forlod øen sammen.

En bjørnetjeneste

Til de andre deltageres spørgsmål om, hvordan deres relation er i dag, svarer Frederik:

- Da vi kom hjem har vi prøvet at få det til at fungere og se, om det kunne blive til noget, men i dag er vi ikke sammen, og det er nok mest på min kappe, fordi jeg mest har trukket stikket.

Han har også et spørgsmål til Nanna, som handler om, hvad hun mon tror, der gik galt:

- Fordi vi netop havde det så godt, da vi var derude og ikke havde konflikter, tænker jeg på, om det lidt var en bjørnetjeneste vi gjorde os selv, fordi vi ikke tog nogle ting op?

Den tanke kan Nanna godt genkende:

- Jeg tror måske, jeg har fortrudt, at jeg gik lidt på bekostning af mig selv, fordi det endte, som det gjorde, da vi kom hjem. Det blev ret hurtigt tydeligt for os, at jeg rigtig gerne ville tale om dybe, seriøse ting, og du ville rigtigt undgå de snakke.

Hun fortsætter:

- Og du fik også sagt ret tydeligt, at det var de ting, der gjorde, at du fik lyst til at suse lidt væk, og det gjorde, at jeg lagde låg på de ting, fordi du ikke skulle føle dig presset. Dér kan jeg godt fortryde, at jeg ikke holdt lidt mere fast i mig selv.

Frederik og Nanna fortæller i programmet, at de i dag ser sig selv som gode venner.

Du kan se "Alene sammen" på TV 2 Play, hvor du også kan høre, hvordan det gik for de andre par i eksperimentet.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden