25. jun. 2021
Af Stine Ramlyng

Natasja Crone klar til nyt liv

Rasmus Tantholdt og Natasja Crone.
Rasmus Tantholdt og Natasja Crone.
Foto: Lars H. Laursen
Go'Aften Danmark-værten Natasja Crone har solgt sit hus efter blot ni dage på boligmarkedet. Nu venter et nyt fælles liv - og hus i Vedbæk - med tv-kæresten Rasmus Tantholdt.

Det kan være en stressende proces at sælge sit hus, købe et nyt og flytte. Men for Natasja Crone ser alting ud til at være landet lige præcis, som tv-værten kunne ønske sig. Hun har nemlig solgt sin villa i Nordsjælland på blot ni dage.

Køberne stod klar og smed endda en ekstra pose penge oven i udbudsprisen. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Arkitektonisk 60'er-villa i høj kurs

TV2-profilens arkitektoniske 60er-villa kom til nemlig til salg hos mæglerfirmaet Bjørn & Byskov med et prisskilt på 8.495.000 kroner tilbage i februar, men ifølge den netop tinglyste salgspris har Crone altså fået 160.000 kroner mere for sit nu tidligere hjem.

https://imgix.billedbladet.dk/broednatasja_0.jpg
Natasja Crone og Rasmus Tantholdt med to af deres respektive børn – Natasjas søn, Samuel på 22, og Rasmus’ søn, Emil på 17. Også Sigurd på 6 år var med til premiere – Rasmus er hans onkel.
Foto: Dan Mariegaard

Således overtager de nye ejere lige om lidt nøglerne til den 130 kvadratmeter store villa, som ligger i Trørød udenfor kystbyen Vedbæk nord for hovedstaden for i alt 8.655.000 kroner.

Klar til nyt liv i Vedbæk

Natasja Crone fik dermed næsten 66.600 kroner for hver kvadratmeter i sin bolig og kan glæde sig over, at det prisniveau ligger en del højere end gennemsnittet for området. I Rudersdal Kommune blev villaer i årets første kvartal nemlig handlet for en gennemsnitlig kvadratmeterpris på 40.800 kroner. Det viser tal fra Boliga.dk.

Go’Aften Live-værten har da også allerede et nyt sted at pakke sine flyttekasser ud; Hun er nemlig i færd med at pakke flyttekasser ud sammen med kæresten og TV2-korrespondenten Rasmus Tantholdt i en fælles bolig i Vedbæk, som de overtog 1. juni.

Tantholdt har da også solgt sin storbyslejlighed inde midt i København tilbage i maj for 6,4 millioner kroner efter lidt mere end to måneder på markedet.

Læs mere om: