14. dec. 2015
Af Maria Rode Olsen

Natasja Crones kongelige højdepunkt

Natasja Crone
Natasja Crone.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Natasja Crone præsenterer i aften de største øjeblikke i kongehuset fra 2015, hvor værtindens eget kongelige højdepunkt også får sendetid.

Natasja Crone præsenterer sammen med Morten Ankerdal "De kongelige øjeblikke" på TV 2 mandag aften.

Programmet samler som altid de bedste minder fra det danske kongehus i året, der snart er slut.

Det velkendte panel fra TV 2s dækning af royale begivenheder skal selvfølgelig ikke snydes for det hyggelige tilbageblik. I løbet af programmet kigger blandt andre designer Jesper Høvring, journalist Ulla Terkelsen og BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau fra panelet forbi og kommenterer på de mange mindeværdige oplevelser.

Man kan glæde sig til et gensyn med alt fra regentparrets tur til Grønland, kronprinsens tur til Nepal og dronningens 75-års fødselsdag til prinsesse Isabelles første officielle opgave.

LÆS MERE: Natasja Crone: Nytårsaften begynder på slottet

Natasja Crone elsker at dække de kongelige

Natasja Crone har selv et tydeligt kongeligt højdepunkt for 2015, nemlig fejringen af dronningens 75-års fødselsdag.

- Jeg synes, det er så rørende, hvordan danskere i alle aldre og fra hele landet har så stor respekt for dronningen og hendes måde at være på. Det viser sig ekstremt tydeligt på de store mærkedage, fortæller Natasja Crone til BILLED-BLADET.

Aftenens kvindelige vært er glad for at dække det royale stof på TV 2 og sætter stor pris på de store mærkedage, selvom det betyder meget travle og lange arbejdsdage.

- De bliver tilbragt i selskab med TV 2s faste kongelige panel, som består af de sødeste og sjoveste mennesker, der ved så meget om deres stof. Mange af dem arbejder jeg kun sammen med på de her dage, så der er en slags ”gensyn med kliken” over det, siger Natasja Crone.

”TV2 015: De kongelige øjeblikke” bliver vist på TV 2 mandag kl. 20.35.

Se BILLED-BLADETs Årets største øjeblikke i kongehuset 2015 herunder.

Læs mere om: