Nathasja fra Holder vi et år?: Jeg føler mig misforstået

Natasja og Rasmus

Natasja og Rasmus

Foto: André Blinkilde/TV 2
For Nathasja Lundkvist har det været hårdt at se sig selv i de fire første afsnit af TV 2-programmet ”Holder vi et år?”. Hun mener ikke, at hun er så kold og kritisk, som hun fremstår i programmet.

I kærlighedseksperimentet "Holder vi et år? påpeger eksperterne helt fra begyndelsen, at Nathasja er den dominerende i forholdet til kæresten Rasmus, og at det virker, som om han har brug for at være mere medbestemmende.

”Det bliver interessant at se, om han bare underlægger sig hende nu, hvor de er nyforelskede,” lyder deres kontante vurdering.

Men Nathasja er ked af den måde, hun fremstår i programmet. Hun føler, at hun bliver fremstillet mere kølig og kritisk, end hun i virkeligheden er, og at det ikke er alt, seerne får en forklaring på.

Jeg er ikke en led kælling

– Når jeg afviser Rasmus, er det ikke, fordi jeg ikke vil ham, men fordi jeg har det rigtig skidt. Og når jeg er irritabel, har det ikke nødvendigvis noget med ham at gøre, men sådan kommer det bare til udtryk. Der var bare virkelig mange følelser på én gang, og så kan det hele godt blive for meget en gang imellem. Andre vil måske tænke, at jeg er en ”led kælling”, men sådan er jeg ikke i virkeligheden, siger hun og tilføjer:

– Jeg føler mig misforstået, og det er bestemt ikke fedt, at hele Danmark skal se mig på den måde. Så kold og kritisk er jeg altså heller ikke.

Foto: André Blinkilde/TV 2

Det skulle ikke være perfekt

Derfor er det heller ikke et skønmaleri, seerne er vidner til, men den ægte vare, forklarer hun:

– Ærlighed er en af de vigtigste ting i et forhold. Uden dén kan det ikke fungere, og vi stillede jo heller ikke op i programmet med den tanke, at alt skulle se perfekt ud. For hvorfor skulle vi så overhovedet deltage?

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Kæresten Rasmus Birch Andersen er enig.

– Det er altafgørende for et forhold, at man er ærlig over for sig selv og sin partner. Man skal have sig selv med i det, for ellers kommer det ikke til at gå. Og så skal man selvfølgelig også have almindelig respekt for hinanden og være i stand til at leve med hinandens fejl og mangler, siger han.

Mere om programmet

”Holder vi et år?” er et kærlighedseksperiment i seks afsnit, hvor fire nyforelskede par har sagt ja til at være forsøgskaniner. Tre eksperter overvåger og tester først parrene i to døgn under et ophold på Helenekilde Badehotel, og herefter vil de forudsige, om parrene kommer til at fejre deres 1-års dag eller ej.

Programmet følger dernæst parrenes hverdag frem til 1-års dagen for at finde ud af, om eksperterne har ret, eller om kærligheden er mere uforudsigelig, end man tror. ”Holder vi et år?”.

Se, hvordan det går med Nathasja og Rasmus og de andre par, når TV 2 sender ”Holder vi et år?” hver torsdag kl. 20.00.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden