Tirsdag, 25. oktober 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Nicoline fra Landmand søger kærlighed holdt igen, men så skete der noget, der ændrede alt

Linea, Claus og Nicoline
Linea, Claus og Nicoline
Foto: Anders Brohus/TV 2
Der gik lang tid, før det gik op for Nicoline fra "Landmand søger kærlighed", at det var hende, som Claus havde et godt øje til.

I tirsdagens udgave af ”Landmand søger kærlighed” var det blevet Claus Simonsens tur til at beslutte, hvem han ville invitere med på romantisk weekend, og til nogle seeres store overraskelse faldt valget på 28-årige Nicoline Knudsen.

Hun og Claus havde kysset aftenen inden, han traf sin afgørelse, og over for Lene Beier lagde landmanden ikke skjul på, at han var blevet forelsket.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nicoline: Jeg var naiv

Der gik længe, før det gik op for Nicoline selv, at det var hende, som Claus havde et godt øje til.

- Jeg var utrolig naiv gennem det hele. Efterfølgende finder jeg ud af, at det er mig, han har tænkt på, men jeg havde bare troet, han smilede til alle pigerne. Hvorfor skulle det kun være mig? Der gik overraskende lang tid, før jeg fandt ud af, at det muligvis var fordi, han kunne lide mig. Jeg var dårlig til at opfange signaler, og hvor meget tør man lægge i det? Man har set, at andre er blevet såret på meget få dage, fortæller Nicoline.

Et par fjantede teenagere

Derfor holdt hun også lidt igen med at give for meget af sig selv, og generelt indtog hun rollen som den lidt fjollede.

- Claus havde nogle samtaler med de andre, der var meget seriøse og personlige. Det er rigtigt, at de samtaler har jeg måske ikke haft med Claus på skærmen. Vi har været mere som nogle fjantede teenagere. Jeg havde en ide om, at jeg ikke havde lyst til at give så meget personligt af mig selv, og jeg passede meget på med ikke at sige noget, jeg ville fortryde, fortæller Nicoline om årsagen til, at hun måske kan virke lidt mindre seriøs end de andre kvinder i programmet.

Nicoline Knudsen
Nicoline Knudsen
Foto: Anders Brohus/TV 2

Men der er ingen tvivl om, at kemien mellem hende og Claus var mere end almindeligt god, og bag kameraet fik de lejlighed til også at være seriøse.

- Der fandt vi ud af, hvor mange ting vi har til fælles.

God øjenkontakt

Det var for alvor på gruppedaten, at Nicoline begyndte at få øjnene op for, at Claus kunne være et interessant match for hende.

- Jeg troede måske, det var noget jeg bildte mig ind, men jeg syntes, vi havde rigtig god øjenkontakt på gruppedaten. Vi kiggede længe på hinanden – indtil et punkt hvor det blev mærkeligt, og man hellere måtte kigge væk. Jeg kunne mærke, at der var noget ved den måde, vi kunne kigge på hinanden på. Vi blev hurtigt trygge ved hinanden, fortæller Nicoline.

Det var, da hun var flyttet ind på gården, at hun for alvor blev overbevist om, at det kunne blive til noget godt mellem hende og Claus.

- Da vi flytter ind på gården, og vi kysser, faldt det på plads for mig. Jeg mærkede den fysiske tiltrækning, som er så vigtig, og derfra gik det stærkt. Man skal også lige tillade sig selv at føle de her ting – og så også foran hele Danmark.

I næste og sidste afsnit af ”Landmand søger kærlighed” kan man se, hvordan det går Claus og Nicoline på den romantiske weekend.

Claus og Nicoline kyssede løs i "Landmand søger kærlighed".
Claus og Nicoline kyssede løs i "Landmand søger kærlighed".
Foto: BLU/TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden