8. sep. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Niels fra Landmand søger kærlighed: Derfor skrev jeg til Stine

Stine og Niels fra "Landmand søger kærlighed". 
Stine og Niels fra "Landmand søger kærlighed".
Foto: Anders Brohus
Niels er en af dem, der kæmper om Stines opmærksomhed i "Landmand søger kærlighed" på TV 2.

Der er byttet om på rollerne i årets sæson af ”Landmand søger kærlighed”, hvor der for første gang er en kvindelig landmand med.

Daniel, Benjamin og Niels kæmper alle om Stines opmærksomhed, og indtil videre har 22-årige Niels imponeret med sine evner på gården.

Niels faldt for Stines smil og grin

Han er nemlig selv landmand, og faktisk har han også selv overvejet at melde sig til programmet som ”hovedperson”.

- Tanken har strejfet mig. Men jeg synes selv, jeg er lidt ung, og syntes ikke, det var det, jeg skulle endnu. Jeg ville lige give kærligheden en chance først. Men så var det lidt anderledes i år, og så gav jeg det et skud, fortæller Niels, der faldt for Stines smil og grin og derfor sendte hende et brev.

Stine er lidt ældre end ham, men det var ikke noget, der skræmte ham.

- Alder er bare et tal, siger Niels, der ikke tidligere har haft en kæreste.

Niels: Jeg har været mig selv

Han har udelukkende haft positive oplevelser ved at være med i programmet, også selvom det var en speciel situation at skulle konkurrere med de andre bejlere.

- Det er helt klart specielt at konkurrere med andre drenge om Stines opmærksomhed. Det er en anderledes oplevelse, men vi har hygget os – også os drenge. Der har ikke været noget der. Det er sådan, programmet fungerer, og jeg er gået efter at være mig selv, så hun har set, hvem jeg er.

Niels blev ellers beskyldt for snyd, da han sammen med Benjamin og Daniel konkurrerede om at slå deres telt først op og dermed vinde alenetid med Stine. Men ifølge Niels er der ikke noget om snakken.

- På tv ser man mig putte en pløk i det hjørne. Den sad i jorden… Jeg har fået at vide af mange venner, at jeg nok er en af de mest ærlige mennesker, siger han med et smil.

Niels: Jeg prøver at blive bedre

Det er efterhånden nogle måneder siden, optagelserne blev lavet, og nu hvor programmerne bliver sendt, mærker Niels for alvor opmærksomheden, og han bliver genkendt på gaden. Og så lærer han også noget af at se sig selv i fjernsynet.

- Jeg forstår godt, hvorfor folk siger, jeg mumler. Jeg prøver at blive bedre, men jeg ved ikke, om det er lykkedes, ler landmanden.

Man kan se ”Landmand søger kærlighed” hver tirsdag på TV 2 og se, om det bliver Niels, Benjamin eller Daniel, som Stine ender med at invitere med på romantisk weekend.

Læs mere om: